Breaking news

Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim, campioni RTP Premium la dublu masculin

Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim au câștigat duminică, 29 octombrie, la Club Sportiv Galaxy, ultimul turneu de dublu masculin al anului 2023.

Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim, desemnați favoriți numărul doi ai turneului RTP PREMIUM CUP, au jucat în premieră împreună la un turneu RTP, reușind trei victorii de senzație care leau adus primul lor titlu RTP, împreună, la dublu masculin. În finală au învins perechea formată din Marin Cucu și Bogdan Dinescu, scor, 4-0, 4-0. Dacă pentru Liahovici a fost al doilea trofeu la dublu masculin, cucerit la RTP, după cel din 19 februarie 2023, alături de Mădălin Mocanu, pentru Andrei Gherasim este primul titlu RTP la dublu masculin.

Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim au fost recompensați fiecare cu câte 170 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și cu trofeul RTP Premium CUP.

Grație celor 1500 puncte RTP cucerite, Gabriel Liahovici revine pe primul loc la dublu masculin, Iar Andrei Gherasim urcă în premieră pe locul 9 RTP.

Marin Cucu și Bogdan Dinescu au bifat prima lor finală de categorie RTP PREMIUM, la dublu masculin, reușind ca în semifinale să-i elimine pe principalii favoriți, perechea formată din Ioan Folfa și Cristian Ivanenco. Marin Cucu bifeaă a doua finală de dublu RTP Premium, după ce prima, din 19 februarie, jucată cu Irinel Răducu, a fost pierdută contra lui Gabriel Liahovici și Mădălin Mocanu. Marin Cucu și Bogdan Dinescu au fost recompensați cu câte 120 lei, 1100 puncte RTP, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele de finaliști RTP Premium. Bogdan Dinescu bifează prima finală din carieră, la dublu masculin la RTP și totodată primele victorii la dublu. Iar cele 1100 puncte primite, îl urcă în premieră pe locul 12 RTP la dublu masculin.

Toți cei 16 jucători participanți la turneul de dublu masculin al RTP ,  au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

>