Breaking news

Gabriel Cristian Liahovici, debut fulminant în circuitul RTP

Gabriel Cristian Liahovici a devenit duminică, 21 august 2022, campion RTP în premieră, după ce s-a impus în finala turneului RTP 500 OPEN, în fața lui Alexandru Ivănescu.

Gabriel Cristian Liahovici a debutat furtunos în circuitul RTP, bifând cinci victorii consecutive într-o singură zi. În drumul său către finală, Gabriel Liahovici a eliminat în optimi de finală, liderul RTP, Răzvan Orlando Negru. În finală s-a impus în două seturi, scor 4-2, 4-0, în fața lui Alexandru Ivănescu. În setul doi, Gabriel Liahovici a fost condus cu 2-0, dar a reușit să întoarcă soarta setului și a meciului. Pentru această performanță reușită chiar la debutul în circuitul Romanian Tenis Premium, Gabriel Cristian Liahovici a fost recompensat cu trofeul turneul RTP 500 OPEN personalizat de Leonte Cupe și Trofee, cu celebra cutie cu șosete produsă de Laboratorul de șosete, cu o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un premiu în valoare de 250 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei plus 500 de puncte RTP care-l plasează pe locul 112 RTP. În plus, Gabriel Liahovici este calificat la turneul Campionilor RTP 2022. Gabriel Cristian Liahovici devine campionul RTP cu numărul 104 din istorie, la simplu masculin.

Alexandru Ivănescu 
a bifat a treia finală RTP consecutivă jucată. Prima a cucerit-o pe 17 iulie 2022, când l-a învins în finala turneului RTP 500 SILVER CUP 2022, pe Florin Mirea. Iar pe 24 iulie 2022, Alexandru Ivănescu a fost învins în finala turneului aniversar RTP numărul 100, de către Andrei Gherasim. Duminică, Alexandru Ivănescu a bifat patru victorii consecutive, a făcut o finală frumoasă și chiar a fost la un pas de a conduce cu 3-0 în setul doi și să schimbe soarta finalei pierdute în cele din urmă în fața lui Gabriel Liahovici. Pentru această nou finală RTP jucată, Alexandru Ivănescu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 200 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și 350 puncte RTP care-l urcă în premieră pe locul 16 RTP.

În cadrul turneului RTP 500 Open care a reunit la start 24 de jucători, Nicu Păsăroiu a obținut cel mai bun rezultat în cadrul circuitului RTP, sfert de finală, iar Paul Chirstian Tutunaru a bifat prima sa victorie la un turneu de categorie RTP 500.

Sorin Bădărău prin calificarea în sferturi de finală la RTP 500 OPEN 2022, a bifat meciul cu numărul 100, unde a fost învins de Alexandru Ivănescu. Grație celor 150 de puncte RTP primite, Sorin Bădărău a urcat în premieră pe locul doi RTP.

>