Breaking news

Funerare.ro, un furnizor de servicii de top

Cand moare cineva drag, apartinatorul pierde o parte din sufletul sau si are nevoie de mult timp sa isi revina din soc.

Amintirile dor foarte tare pentru ca marcheaza lipsa unei persoane dragi. Scaunul sau, obiectele personale raman in casa si aduc aminte ca pana nu demult era cat de poate de viu si se bucura de viata.

Imediat dupa deces, apartinatorului nu i se acorda ragaz . El are sacra misiune de a organiza ceremonia. Trebuie sa gaseasca firma potrivita care sa toaleteze, sa imbrace si sa il aseze pe cel mort in sicriu, sa aleaga modelul de sicriu, coroanele funerare si alimentele din pachetele cu mancare si sa se ingrijeasca de transportul funerar.

In plus, exista documente care se cer la inhumare, trebuie adus medic sa constate decesul si trupul lipsit de viata se impune sa fie imbalsamat.

Unde sa intre un apartinator debusolat, speriat si indurerat?

Pe site-ul  firmei Funerare.ro va gasi toate produsele si serviciile de care are nevoie sa isi indeplineasca sacra datorie.

In primul rand, va gasi pe cineva dispuns sa il sfatuiasca la orice ora si in orice zi. Funerare.ro face parte din randul firmelor care au program non-stop din empatie fata de clienti.

Lucrand de atatia ani pentru familiile in doliu stiu cat de grea este povara apartinatorilor care trec si prin perioada de doliu, dar trebuie sa fie tari si sa solicite produsele si serviciile necesare ca inmormantarea sa se desfasoare decent.

E greu sa aleaga cineva casa de veci pentru o persoana apropiata, cu toate acestea nu se poate altfel!

In cadrul consultantei se pun la punct detaliile colaborarii. Consilierul funerar este de incredere si cu el se poate discuta deschis despre bugetul disponibil, despre modelul de sicriu preferat, daca se solicita si servicii de cosmetica funerara sau de tanatopraxie.

Discutia poate dura ore intregi, iar dupa terminarea ei apartinatorul se linisteste. El are certitudinea ca sarcina sa va fi indeplinita de profesionisti la superlativ.

Consilierea este gratuita si in timpul ei apartinatorului i se ofera certitudinea ca decedatul va fi tratat cu mult respect, ca totul va fi terminat la timp si cel drag isi va gasi linistea si odihna.

In cazul in care decesul a avut loc acasa, pregatirile debuteaza cu constatarea decesului si preluarea trupului neinsufletit.

Este mult mai uman acum faptul ca pregatirea trupului neinsufletit se face departe de ochii plansi ai apartinatorilor si ca  intalnirea cu cel pe care l-au pierdut are loc la capela, iar imaginea lui nu ii marcheza pe viata.

Suferinta se impune sa fie diminuata, de aceea alegerea unui pachet complex de servicii funerare usureaza alergatura apartinatorului. Acesta are nevoie de timp sa accepte ce i s-a intamplat, sa treaca prin perioada de doliu si sa isi poata relua viata.

Firma de pompe funebre Funerare.ro dispune de o echipa de profesionisti harnici si de baza materiala necesara pentru a aduce la capela un mort frumos si ingrijit, asezat intr-un sicriu elegant.

In afara toaletarii, echipa se poate ocupa de  cosmetizare si imbalsamare ca imaginea defunctului sa semene cu cea din timpul vietii.

Transportul funerar local se face cu masini funerare autorizate, rezervate special pentru acest tip de transport. Un decedat merita sa fie dus cu o masina curata, in siguranta, iar cu acel mijloc de transport sa nu se mai faca altceva.

La rubrica Parastase exista trei sectiuni ce pot fi accesate de clienti:

  1. Oferte pachete parastas inmormantare
  2. Oferte pachete parastas dupa inmormantare
  3. Configurator catering.

Funerare.ro se ocupa la fel de bine de repatrieri, asa ca apartinatorul va fi cat se poate de linistit, avand siguranta ca si persoana apropiata care a decedat peste hotare va fi la fel de bine ingrijita cum sunt cei care mor in tara.

Pentru pachetelele cu mancare, familia indurerata ar trebui sa alerge mult la supermarketuri, sa cumpere tacamuri si sa puna alimentele pentru fiecare participant in parte.

Apartinatorii trebuie sa fie protejati pentru ca trec prin cea mai grea perioada din viata.

Cand moare o persoana draga moare o parte importanta din trecutul celui care ii supravietuieste.

Funerare.ro rezolva cu maxima eleganta si problema celor care doresc sa ofere alimente proaspete si gustoase in memoria decedatilor, oferindu-le posibilitatea de a alege.

Aceasta firma ofera apartinatorului posibilitatea de a solicita un pachet de servicii funerare, in functie de bugetul de care dispune sau servicii alese separat. Pretul este afisat cu transparenta in dreptul fiecarui produs sau serviciu.

Fie ca se solicita un produs sau toate produsele necesare, un serviciu sau un set de servicii, promptitudinea firmei este aceeasi.

Configuratorul de catering permite selectarea unor produse de post in cazul in care decesul a avut loc in perioada de post sau produse de carne de pui sau de porc si peste in caz contrar.

Zeci de preparate fac parte din meniul de catering. Pachetele pentru parastas inmormantare se vand pentru numarul minim de 12 persoane, fiind si ele la randul lor impartite in „de post” si „de dulce”.

In pachetul omagiu de dulce, participantii la ceremonie vor gasi: varza calita, pulpa de pui la cuptor, o chifla, rosii, masline, o prajitura, un pate, un fruct, o sticluta de vin, pliculet cafea, tacamuri plastic, plus o caserola cu coliva.

Dupa cum se vede hrana este diversa si buna, in pachet fiind incluse si bauturile si desertul.

Pachetele sunt insotite de platouri mari cu coliva si includ si pretul livrarii la adresa indicata.

Pachetul cu mancare este cea mai buna solutie a momentului, mai ales ca la restaurante se evita aglomeratia si sunt anumite restrictii.

 

 

 

 

>