Breaking news

Functionarea autonoma a organizatiei, marele deziderat al unui curs de leadership strategic!

In mediul corporatist, este celebra diferenta dintre “sefi” (cu sens peiorativ), care conduc prin autoritate si frica, respectiv “lideri” (cu sens pozitiv), care inspira prin puterea exemplului.

curs de leadership

Din pacate, desi sunt mult mai valorosi, cei din a doua categorie sunt si mult mai putini, insa lucrurile incep sa se schimbe, datorita firmelor de training care ii “slefuiesc” pe cei ajunsi in pozitii de conducere. Acestia invata, in primul rand, ca nu le stiu pe toate, apoi cum sa gestioneze destinele, la propriu si la figurat, ale angajatilor lor si, prin extensie, organizatiei de care sunt responsabili.

Un curs de leadership care se distinge de toate celelalte, fie ca vorbim despre Finance for NonFinance, First Time Manager, Managementul Schimbarii, Project Management sau Marketing si Strategie, este cel de Leadership Strategic, iar, parcurgand articolul in continuare, vei afla de ce. Mai mult decat atat, daca te regasesti pentru prima oara in situatia de a “prelua fraiele” unui departament sau ale unei companii, te vei gandi serios sa te inscrii la un asemenea training, pentru a incepe cu dreptul cea mai importanta etapa de pana acum a vietii tale profesionale.

Cursul de leadership strategic – beneficii mutuale: pentru manageri si organizatii

Un astfel de curs de leadership se adreseaza administratorilor (managing partners), CEO, managerilor de departament, antreprenorilor si tuturor celor care conduc echipe, indiferent de marimea lor si de domeniul de activitate, si isi doresc sa implementeze un sistem de lucru performant, intr-o mare masura cu o functionare autonoma, capabil sa se autogestioneze si sa se adapteze continuu la schimbarile din mediul de business. Acest program are beneficii palpabile atat pentru fiecare participant in sine, cat si pentru organizatie ca tot unitar, dovedindu-si utilitatea pentru toate industriile in care este nevoie de un management modern, ancorat in realitatile momentului.

curs de leadership

Prin urmare, participantii la cursul de Leadership Strategic vor fi sprijiniti sa identifice si sa aplice viziunea, misiunea si valorile companiei; sa optimizeze procesele de business (prin intermediul unei platforme avansate de process management); sa planifice activitatea pe termen scurt, mediu, lung si sa monitorizeze eficient performantele echipei. Pe de alta parte, training-ul ofera firmelor posibilitati de scalare (multiplicarea centrelor de venituri, extinderea pe alte piete, pregatirea pentru achizitii/fuziuni); instrumente pentru adaptarea la schimbarile din contextul actual, o rata de retentie mai mare, dar si pentru reducerea erorilor si minimizarea riscurilor. Rezultatul va fi un “nucleu dur” al echipei motivat, in care toti angajatii vor conlucra pentru acelasi scop: evolutia personala si colectiva, pe toate planurile.

Avantajele cursului de leadership prezentat anterior, disponibil la Brightway®️, sunt evidentiate de recenziile participantilor. “Training-ul m-a ajutat sa fac o ‘radiografie’ a problemelor din activitatea curenta si sa ‘vindec’ ceea ce trebuie”, spune Manager-ul de Resurse Umane al unuia dintre cele mai mari brand-uri din Romania, in timp ce Directorul General al unei companii din agrobusiness precizeaza: “Am implementat proiecte concrete pentru reactualizarea principalelor fluxuri operationale, am creat contextul cresterilor viitoare, dar si un sistem de adaptabilitate sporita la schimbarile din domeniul in care activam”.

In concluzie, daca, in loc sa preiei titulatura ingrata de simplu “sef”, vrei sa imbraci costumul impecabil de “lider”, inscrie-te acum!

>