Breaking news

Fulvia Bogaciu, noul prezentator al Jurnalului Metropola TV de la ora 12:00

Fulvia Bogaciu, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști ai noii generații, este imaginea știrilor Metropola TV. După ce timp de 12 ani a transmis cele mai noi informații din mijlocul evenimentelor, de săptămâna aceasta jurnalista „se arată” telespectatorilor din postura de prezentator al principalului jurnal de știri Metropola TV, Jurnalul orei 12:00.
„Prima zi la pupitrul știrilor Metropola TV a fost o adevarată provocare în cariera mea de jurnalist la care am lucrat timp de 12 ani. Până acum eram obișnuită să prezint informațiile de interes chiar din mijlocul evenimentelor, acum s-a schimbat puțin contextul, însă mi-am păstrat spiritul imparțial și la obiect. Prima zi a fost plină de emoții, le-am simțit, au fost prezente pe tot parcursul jurnalului, însă sper ca telespectatorii nostri sa ma primească in casele lor cu aceeași căldură cu care au fost primiți, înainte, și colegii mei. Faptul că sunt prezentator al știrilor Metropola TV este, fără doar și poate, o evoluție clară a mea.”, a declarat Fulvia Bogaciu.
Echilibrată și extrem de corectă, așa cum sunt și informațiile pe care le aduce în fața telespectatorilor, Fulvia Bogaciu a știut că prin muncă și consecvență va reuși să ajungă acolo unde visează și iată că astăzi declară deschis acest lucru.
„Mi-am demonstrat că dacă gândești pozitiv, dacă te uiți in fiecare dimineața în oglindă și îți spui că poți, dacă îți stabilești un țel și muncești pentru visul tău, atunci vei avea parte de lucruri pozitive în viață! Copiii mei mă ajută zilnic să-mi îndeplinesc obiectivele prin energia lor, iar pasiunea pentru meseria mea îmi dă zilnic ambiția să reușesc, să fiu tot mai bună în ceea ce fac. Pentru că viața este complexă și frumoasă și nimeni nu îți pune norocul în geantă, trebuie să demonstrezi că poți!”, conchide știrista Metropola TV.
>