Breaking news

Fuego colecționează clopoței, iar Laura Lavric e o împătimită a blănurilor

loading...

Fuego se confesează în fața armatei de blonde a lui Dan Negru și mărturisește că el colecționează clopoței, iar Laura Lavric dezvăluie că iubește la nebunie blănurile.

(
(

Miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Fuego, Daniela Condurache și Laura Lavric îi povestesc lui Dan Negru despre colecțiile de obiecte pe care le au acasă.

“Am o colecție impresionantă de clopoței, pe care i-am adus din toată lumea, inclusiv din Kuweit și de la Dubai”, spune Fuego.

La rândul ei, interpreta de muzică populară Daniela Condurache mărturisește că îi plac în mod deosebit ramele pentru fotografii pe care, de asemenea, le aduce de peste tot din lume. Iar nașa ei de cununie, Laura Lavric, și ea interpretă de folclor din Moldova, se declară o împătimită a blănurilor.

Cum blondele vor să-i întregească lui Fuego colecția, îi vor aduce fiecare în dar câte un clopoțel, fapt ce-l va bucura pe artist și-l va face să promită că anul acesta, de Crăciun, va împodobi bradul cu clopoțeii de la blonde.

Ce alte mărturisiri vor face cei trei invitați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 2 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

loading...