Breaking news

Frumuseţea nu mai vine din bisturiu. Terapia Dracula, noua tehnică de înfrumusețare

loading...

Medicina estetică contemporană deține avantaje majore pentru societatea în care trăim. Numărul celor care recurg la medicina estetică pentru îmbunătăţirea imediată a aspectului fizic este în continuă creştere. Medicii de specialitate încearcă să se adapteze nevoilor distincte oferind răspunsuri ferme şi tehnici mini-invazive de ultimă generaţie.

morad.iancuDr. Morad Iancu este adeptul metodelor neinvazive de medicină estetică, întrucât rezultatele sunt imediate și de lungă durată, adesea nu există perioadă de recuperare și nici nu se pune problema cicatricilor. Deși apreciază rezultatele puternice ale metodelor chirurgicale, Dr. Iancu consideră că în cele mai multe cazuri acestea pot fi înlocuite cu succes de procedurile nontraumatice.

Ce este nou în medicina estetică?

Două noi tehnici de înfrumusețare fac furori în rândul celor care apreciază medicina estetică din Statele Unite, ambele având la bază substanțe naturale obținute din organismul fiecărui pacient. Conturarea feței prin lipofilling și reîntinerirea facială cu ajutorul intervenției denumite Terapia Dracula. Ambele intervenții non-invazive pot fi efectuate și la noi, de medicul estetician Morad Iancu în cadrul clinicilor sale, Luxury Aesthetics.

Lipofiiling -ul este o procedură simplă care se realizează sub anestezie locală, timpul de recuperare fiind foare scurt iar rezultatele menținându-se ani de zile. Tehnica folosește ca substanță de umplere grăsimea proprie recoltată din altă zonă a corpului (abdomen sau coapse), prelucrată și îmbogățită cu celule stem și apoi reinjectată în zona cearcănelor pentru înlăturarea și albirea acestora, modelarea pomeților sau corectarea ridurilor.

Noua tehnică antiaging care poartă denumirea de Terapie Dracula și-a făcut apariția și pe piața de frumusețe locală. Este considerată cea mai “fierbinte” noutate din domeniul tratamentelor estetice împotriva îmbătrânirii, dacă ținem cont de faptul că din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood sunt adeptele acestei terapii. Interventia presupune recoltarea propriului sânge, prelucrarea acestuia printr-o tehnică medicală specială până când se transformă într-un ser cu componente stimulante pentru piele, fiind apoi injectat în zona facială, a gâtului și a decolteului pentru un efect miraculos de întinerire.

Această terapie se bazează pe celule vii active care se află în sângele fiecărui pacient, cu un rol de a repara și îmbunătăți imperfecțiunile pielii apărute datorită procesului natural de îmbătrânire. Avantajele date de această tehnica sunt: rezultate care se mențin pe o lungă perioadă de timp, nu există timp de recuperare iar substanța injectată este naturală, parte a corpului fiecărui pacient.

În cadrul clinicilor Luxury Aesthetics majoritatea tratamentelor efectuate de Dr. Morad Iancu au la bază microinjectiile, proceduri nontraumatice și ușor suportate de pacienți, cu rezultate naturale și de lungă durată.

loading...