Breaking news

Freelancer vs. agentie SEO cu servicii complete – care este alegerea ideala pentru tine?

agentie seo

In ziua de astazi, poti gasi freelanceri experti in anumite domenii la fiecare pas. Acestia te pot ajuta chiar sa iti pui afacerea pe picioare, sa iti creeze un plan de marketing, dar si sa ti-l puna in aplicare. Totusi, chiar daca acestia sunt o optiune viabila in unele cazuri, nu ar trebui sa uiti de agentiile de marketing.

De exemplu, atunci cand ai nevoie de SEO pentru afacerea ta, ar fi mai bine sa alegi un freelancer sau o agentie SEO cu servicii complete? Desigur, aceasta intrebare nu implica faptul ca un freelancer nu este niciodata alegerea buna. In schimb, intrebarea iti spune ca exista situatii potrivite pentru fiecare tip de expert SEO.

Cum se prezinta calitatea serviciilor oferite?

Cand vine vorba de calitate, trebuie sa intelegi faptul ca un freelancer poate face o treaba excelenta, chiar fara cusur. Pe de alta parte, este posibil ca acesta sa nu lucreze la standardele tale – ori sa nu fie 100% disponibil pentru tine. Pana la urma, este un freelancer.

O agentie SEO, in schimb, este formata din mai multi membri care, impreuna, vor produce rezultate pe masura asteptarilor tale. Numarul ridicat de membri si de departamente garanteaza, totodata, si disponibilitatea. Astfel, calitatea serviciilor oferite poate creste considerabil.

Pe deasupra, serviciile SEO depind de doua aspecte importante: instrumente de calitate si continut de calitate. Din aceasta perspectiva, agentiile cu renume au acces atat la cele mai moderne instrumente de lucru, cat si la departamente dedicate de copywriting si content writing.

Se poate adapta un freelancer structurii afacerii tale?

Exista afaceri atat mici, cat si afaceri mari. Cele mici, de obicei, vor apela la un freelancer pentru partea lor de SEO, chiar daca aceasta implica si scrierea de continut. In schimb, o afacere de dimensiuni mari, cu multe departamente si directii de actiune, va avea nevoie de indrumarea unei agentii specializate.

O agentie SEO nu numai ca va avea resursele pentru a crea si implementa strategia unei afaceri mai mari, dar intelege si modul in care aceste afaceri functioneaza si se dezvolta. Cu cat structura afacerii tale este mai complexa, cu atat ai nevoie de mai multi profesionisti disponibili.

Cine iti poate garanta ca serviciile oferite sunt de top?

Aici nu este vorba despre testimoniale, ci despre o a doua opinie care se ofera persoanei responsabile de afacerea ta. Un freelancer nu are parte de o astfel de opinie. In acest caz, trebuie sa te asiguri ca angajezi o persoana care are experienta vasta in domeniul afacerii tale. Dar daca afacerea ta activeaza intr-o nisa relativ noua?

Ei bine, aici ai nevoie de experti care pot dezbate domeniul afacerii tale si gasi solutiile ideale, care se vor transforma in campanii de succes. In alte cuvinte, o agentie SEO iti garanteaza faptul ca serviciile care ti se ofera sunt de top. Chiar daca ai doar 2 experti SEO care lucreaza pentru tine, acestia vin si cu sustinerea, sfaturile si parerile colegilor lor.

Intr-o agentie cu servicii complete, fiecare membru al fiecarui departament intelege foarte bine ce fac colegii sai – deci opinia acestora este mai mult decat valida.

Daca esti de parere ca ai nevoie de o agentie SEO pentru a asigura dezvoltarea afacerii tale in mediul online, programeaza astazi o intalnire cu expertii The Markers. Acestia iti vor spune in detaliu de ce o colaborare cu ei va fi benefica afacerii tale, indiferent de domeniu sau eventualele probleme pe care aceasta le are!

>