Breaking news

Frauda la banca din Brașov a crescut la 2 milioane euro

loading...

Ancheta în cazul fraudei bancare de la Brașov înaintează și dezvăluie că  numărul clienților păgubiți crește simțitor de la o zi la alta iar paguba produsă de directoare se ridică la peste două milioane euro.

Otilia Negrilă38 de clienți păgubiți de directoarea de operațiuni de la Credit Europe Bank, au depus până vineri, plângere la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov. Otilia Negrilă, director la Credit Europe Bank, îi convingea pe cei care veneau să-şi depună economiile că se va ocupa personal de conturi.

Directoarea de operaţiuni de la Credit Europe Bank Braşov este acuzată acum de fraudă informatică, acces neautorizat într-un sistem informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi delapidare. Pentru a putea scoate bani din conturile altor persoane, femeia a fost nevoită să recurgă la complicitatea altor funcţionari bancari, apelând la fals şi uz de fals. Pentru toate aceste infracţiuni, funcţionarul bancar riscă până la 15 ani de închisoare.

Magistraţii au emis pe numele directoarei de operaţiuni un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Otilia Negrilă a declarat recurs împotriva deciziei, iar acesta se va judeca la Curtea de Apel Braşov.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>