Breaking news

Fratele meu, teroristul, documentar marca BBC, difuzat de Digi World

Inspirat de fapte reale documentarul “Fratele meu, teroristul”, difuzat sâmbătă, 31 ianuarie, de la 19.05, la Digi World, prezintă povestea spusă de regizorul Robb Leech.

fratele meu - teroristul - digi worldRegizorul încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu fratele său vitreg, Richard Dart, de la alegerea convertirii radicale până la actele periculoase de terorism ale acestuia.

Cunoscut sub numele de Salahuddin, Richard Dart, a primit o sentinţă de şase ani închisoare pentru pregătirea unor acte de terrorism în Marea Britanie.

Documentarul BBC, difuzat sâmbătă, 31 ianuarie, de la 19.05, la Digi World, reprezintă o introspecţie rară în lumea islamismului şi a fanatismului Islamic.

Digi World este unul dintre canalele de film documentar din portofoliul RCS &RDS al cărui conţinut se bazează pe cunoaştere, curiozitate, experienţă și divertisment.

Grila de programe conţine filme de documentare și emisiuni despre natură, știință și tehnologie, geografie și călătorie, artă și istorie, IT și gadgeturi, dar și producţii proprii.

>