Breaking news

Fratele lui Ionuț este în stare de șoc: Eu l-am dus la moarte. Acum nu mai am frate

loading...

Andrei Anghel, fratele lui Ionut, copilul ucis de o haită de maidanezi, în apropierea parcului Tei din București, este încă în stare de șoc, la șase zile de la tragedie.

ionut anghel caineAndrei se consideră direct răspunzător pentru moartea fratelui său și regretă că l-a dus acolo și că nu a putut să-l apere.

Eu l-am dus la moarte. Acum nu mai am frate”, asta repetă de șase zile, Andrei.

Copilul nu își mai găsește liniștea și tulbură și mai mult sufletul rănit al părinților care și-au văzut fiul cel mic, sfâșiat de maidanezi.

”Andrei a fugit, câinii veneau spre el, a ajuns la o poartă, i-a dat drumul portarul, câinii fugeau după el, nu a mai spus că mai are un frate în urmă. Nu a știut să spună: Mai am un frate după mine. Îți spun ceva bunica, dar nu îmi faci nimic: Fratele meu e mort. 5-6 câini erau pe el. Îl târau după ei. (…) Acum nu mai am frate. Eu l-am dus la moarte”, a povestit bunica lui Ionut în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

Aurica Anghel, bunica lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câini, se afla cu acesta și cu nepoțelul cel mare, de 6 ani, în Parcul Tei din București. Cei doi copii erau în grija ei, dar neatenția a făcut să-i scape din ochi și să se producă tragedia.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian