Breaking news

Fratele lui Băsescu a căzut în momentul în care se urca în duba poliției – VIDEO

loading...

Mircea Băsescu a fost la un pas să-și spargă capul chiar în duba poliției care-l lua de la Curtea de Apel Constanța. Fratele Președintelui României s-a împiedicat fix în momentul în care era urcat de polițiști în dubă.

mircea basescu cadeMircea Băsescu a avut parte de un incident nefericit, marți, când era urcat în duba poliției care-l ducea în arest la București.

Cu cătușele la mâini, și grăbit de polițiști care-l scoteau din sediul Curții de Apel Constanța, unde a cerut eliberarea din arest, Mircea Băsescu s-a împiedicat și a căzut în genunchi în mijlocul dubei.

Întrebat de reportera România TV, dacă e bine și dacă i s-a făcut rău, Mircea Băsescu a dat o replică de zile mari: Rău pe dracu. M-am împiedicat!!!

Mircea Băsescu a cerut instanței să-l elibereze din închisoare pe motiv că nu suportă regimul de detenție invocând problemele medicale de care suferă de mai mulți ani de zile.

Însă, Curtea de Apel Constanța a decis ca atât Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, să rămână în arest.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost arestaţi în 20 iunie 2014, sub acuzația de luare de mită și trafic de influență. Și asta după ce Antena 3 a difuzat imaginile cu fratele Președintelui României, în timp ce discuta cu Florin Anghel, despre eliberarea din închisoare a lui Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial.

Potrivit procurorilor, la începutul anului 2011, după ce faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, s-a luat măsura arestării preventive de către Tribunalul Olt, fiul acestuia, Florin Anghel, i-ar fi remis lui Mircea Băsescu suma de 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Căpăţână, în schimbul promisiunii că fratele preşedintelui va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea dosarului în care Bercea era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot, dar şi pentru alte cereri incidente în acea cauză.

loading...