Breaking news

Fotografie vulgară cu Marcel Prodan, bătăușul Alexandrei Stan

Marcel Prodan, fostul iubit și impresar al Alexandrei Stan a pozat vulgar în urmă cu ceva ani, pe o plajă, alături de fosta lui soție.

marcel prodan si alexandra stanMarcel Prodan a vrut să pozeze tot timpul într-un bărbat dur, puternic și vulgar. Lucru demonstrat atât de bătaia aplicat sâmbăta trecută, Alexandrei Stan dar și în fotografia cu pricina.

În urmă cu ceva ani, când era căsătorit cu Adina Visterineanu, impresarul s-a fotografiat la plajă în timp ce stătea întins pe spate, acoperit cu nisip în zona genitală iar deasupra a pus un pahar de bere.

Gest care să simbolizeze virilitatea și masculinitatea lui. În acea perioadă, Prodan se înțelegea de minune cu Gabriel Visterineanu, fratele soției. Marcel Prodan a divorțat în 2011, întrucât s-a încurcat cu Alexandra Stan.

În realitate, Marcel Prodan doar vrea să pozeze într-un băiat dur, în realitate este un laș și un fricos. După ce și-a bătut iubita de a băgat-o în spital, a dat bir cu fugiții, și-a șters pagina de facebook, și-a închis telefoanele și este de negăsit.

Dacă era bărbat adevărat, avea curajul să spună varianta lui în legătură cu cele întâmplate sâmbătă între el și Alexandra Stan și ar fi mers la poliție să dea explicații.

Săptămâna viitoare, poliția îl va da în urmărire națională, în cazul în care Marcel Prodan nu își face apariția.

>