Breaking news

Foraje profesionale pentru adâncimi medii și mari, realizate de Eco Drill

Dacă ești în căutarea unor servicii de foraje puțuri de apă, te afli în locul potrivit! EcoDrill este firma care se poate ocupa cu aceste servicii, oferind foraje profesionale pentru adâncimi medii și mari. Realizarea acestor activități dificile și complexe va fi efectuată la cele mai înalte standarde, pentru ca apa obținută să fie curată și lipsită de impurități.

Eco Drill oferă și alte servicii, pe lângă forajele puțurilor. Poți opta pentru instalarea unor pompe de căldură, pentru buldoexcavatoare, încălzire în pardoseală, panouri solare termice sau sisteme de pompare. În funcție de ce ai nevoie, stabilește împreună cu specialiștii care sunt serviciile cele mai potrivite pentru tine.

În materie de foraje, acestea se pot aplica la puțuri de apă de mică și mare adâncime


Pentru ca apa să fie cât mai curată, puțurile de mare adâncime sunt cele potrivite. Totuși, puțurile de adâncimi mari permit cu greu extragerea apei. Este un proces complex care ajută la obținerea apei prin foraj care nu poate fi aplicat decât de firmele specializate. Forajele impun standarde de profesionalism ridicate, pentru ca apa să nu fie contaminată.

Extragerea apei din puțuri de mici adâncimi prezintă riscuri mari, lichidul fiind foarte ușor contaminat, însă cu ajutorul specialiștilor se poate extrage apa lipsită de impurități. În funcție de litologia solului se utilizează sisteme diferite. Eco Drill poate face acest lucru pentru tine, eliminând riscurile și oferind lichidul necesar pentru nevoile tale!

Firma prestează servicii de foraje profesionale pentru adâncimi medii și mari, cât și instalarea pompelor de căldură. Acestea permit o economie de până la 75% față de celelalte sisteme clasice de încălzire. Pompele de căldură utilizează energia din sol sau ape subterane, oferind un confort sporit și totodată protejează mediul înconjurător.

Instalarea pompelor de căldură au legătură strânsă cu forajele

Căldura se extrage din apa ulterior obținută dintr-un foraj sau dintr-un lichid termic ce a fost introdus în furtunele colectoare din foraje. Apa la o temperatură de 12-14 grade va intra într-un schimbător de căldură, care, la rândul său, intră în contact cu freonul din pompa de căldură. La final, freonul capătă formă gazoasă, din cea lichidă.

Pompele de căldură sunt utile atât pe timpul iernii, cât și pe timpul verii. Acestea au capacitatea de a răci casa pe perioada sezonului cald, căldura fiind preluată din încăperi de sistemele de distribuție a energiei aflate în pereți, ventiloconvectoare sau pardoseală și transferată în pământ.

Buldoexcavatoarele vor fi de mare ajutor în cazul unor construcții pentru clădiri, a unor piscine sau case. Tot pentru casă sau diferite clădiri mai poți apela inclusiv la încălzirea prin pardoseală sau la panouri solare termice. Acestea sunt soluțiile ideale pentru a profita din plin de energia solară cu costuri minime.

Poți discuta cu unul dintre specialiști la adresa de e-mail office@ecodrillforaje.ro, la numărul de telefon de pe site sau prin intermediul rețelelor de socializare. Apelează la foraje profesionale pentru adâncimi medii și mari, cât și la restul serviciilor de care ai nevoie de pe ecodrillforaje.ro.