Breaking news

Folclor… de Eurovision, în noul sezon O dată-n viaţă la TVR 1

loading...

Iuliana Tudor revine în programul TVR 1 pe 13 martie, cu o nouă ediţie a îndrăgitei emisiuni O dată-n viaţă, ce intră în cel de-al 15-lea sezon. Spectacolul de deschidere are, ca în fiecare an, o temă specială.

iuliana tudorEchipa O dată-n viaţă a ales, de această dată, un show muzical, având drept protagonişti artişti care de-a lungul anilor au reprezentat România la Eurovision, în finala internaţională: Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem şi Luminiţa Anghel, Nico şi Vlad Miriţă, Cezar Ouatu, Paula Seling şi OVI. Alături de ei, vedetele populare invitate vor demonstra că şi folclorul poate fi… de Eurovision.

Noutatea acestui sezon vine începând de săptămâna viitoare, când platoul O dată-n viaţă se deschide telespectatorilor TVR 1, care pot trăi pe propria piele experienţa acestui spectacol, o dată-n viaţă, alături de idolii lor. Vedetele populare îi vor recomanda pe cei mai înflăcăraţi fani ai lor, cărora le vor oferi şansa de a cânta împreună cu ei.

„Fiecare început de sezon îmi dă senzaţia că sunt în 2007, la prima emisiune O dată-n viaţă. Sunt 8 ani de spectacol live, 8 ani de premiere transmise vineri de vineri, 8 ani de muzică autentică, 8 ani de întâlniri cu personalităţi de top ale vieţii publice din România, 8 ani de rezistenţă în faţa avalanşei comerciale din zona divertismentului, 8 ani în care vineri seara suntem români şi atât. 8 ani care pentru mine înseamnă perioada cu cele mai mari provocări profesionale, cu reuşite pe măsura muncii noastre, ca echipă, şi cu bucuria de a fi încălzit şi înseninat inimile multor români. Drumul continuă şi vă aştept cu aceeaşi emoţie”, declară Iuliana Tudor la început de sezon.

Orchestra „Lăutarii” din Chişinău şi maestrul Nicolae Botgros sunt în continuare parte a show-ului O dată-n viaţă. Iar Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – se pregătesc pentru ediţia de anul viitor a concursului Eurovision şi vin la O dată-n viaţă să dea o probă…

loading...