Breaking news

Florin Ristei flirtează cu Alina Pușcaș, la “Splash! Vedete la apă”

Câștigătorul X Factor România 2013, Florin Ristei îi face avansuri, Alinei Pușcaș, în timpul show-ului Antena 1, “Splash! Vedete la apă”.

florin ristei - alina puscas“Ristei se jughinește toată ziua cu Alina Pușcaș”, asta e concluzia la care au ajuns antrenorii celor doi de la “Splash! Vedete la apă”, după antrenamentele acestora pentru show-ul din 25 iulie, de la Antena 1.

Alina și Florin se șicaneazăși își fac, unul altuia, tot soiul de glumițe cu subînțeles, în urma cărora chicotesc, se îmbrățișeazăși se înghiontesc, ba chiar Florin o sărută pe gură pe Alina și îi spune, mai în glumă, mai în serios, un “Te iubesc!” în văzul tuturor! Și asta nu-i tot:  el îi face ei serenade, iar ea o sună pe mama lui Florin, pentru ca aceasta să-i încurajeze la “Splash!”. Și nu este singura dată când frumoasa prezentatoare de la “Te cunosc de undeva!” se conversează telefonic cu doamna Ristei. “Dacă o mai sun, o să creadă că-l pețesc!”, spune Alina, spre amuzamentul tuturor.

La Bacău, la filmări, Pușcașși Ristei au fost în continuare nedespărțiti. De altfel, în ediția de vineri, 25 iulie, cei doi continuă să flirteze. Ristei o ia în brațe și se aruncă împreună în apă, apoi stau amândoi pe marginea piscinei și se hârjonesc, amuzându-se strașnic.

Frumoasele Alina Pușcaș, Sore, Ruby, Elena Ionescu de la Mandinga, alături de Florin Ristei, Doru Todoruț, Cătălin Oprișan și Mike Diamondz sunt gata să sară de la platformele de 3, 5, 7, respectiv 10 metri, vineri, 25 iulie, la cea mai îndrăzneață emisiune a momentului. Spectaculoasele lor sărituri vor fi jurizate de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, de la ora 20.30, în show-ul ambiției și al curajului – “Splash! Vedete la apă”. Multe alte momente inedite vor condimenta ediția de săptămâna aceasta.

Mike Diamondz își “scrântește gâtul” la antrenamente și va face o vizită la doctor. Ce diagnostic i se pune, vedeți mâine seară. De asemenea, Doru Todoruț se alege în primele zile de antrenamente cu degetul mare de la piciorul drept rupt și cu o entorsă la piciorul stâng, accidentare care îl determină să își întrerupă prematur pregătirile de la bazin. Cu toate astea, solistul de la Deepcentral nu renunțăși se prezintă la platformă,în cârje. Ce săritură reușește el în aceste condiții, rămâne de văzut.

Tot vineri, la “Splash!”, Romică Țociu și Cornel Palade sunt pompierii de serviciu care vor încerca să găsească o bombă cu ceas despre care au fost informați că există sub canapeaua concurenților. De asemenea, ei fură mireasa de la o nuntă din Bacău și o aduc la “Splash!”, cu tot cu lăutari.

>