Breaking news

Florin Ristei cântă suspendat deasupra scenei, la “Te cunosc de undeva!”

Lui Florin Ristei i s-a făcut rău după ce a fost pus să cânte suspendat deasupra scenei, la show-ul “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

ristei suspendat te cunosc de undevaFlorin Ristei se va transforma în Pink și va cânta suspendat deasupra scenei, agățat cu niște frânghii, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

“Este extraordinar de greu și de riscant să cânți în forță, cu capul în jos”, a apreciat Ozana Barabancea, de la masa juriului.

De altfel, lui Ristei i s-a făcut rău cu o zi în urmă, la repetiții, din cauza pozițiilor incomode și solicitante în care a trebuit să cânte.

Mi s-a făcut rău, după ce am stat 20 de minute cu capul în jos. Mi-a venit tot sângele în cap, mi s-au înroșit ochii… Nici nu știu cum am ajuns acasă, în ziua aceea. M-am culcat imediat și am dormit buștean vreo două ore”, povestește Florin Ristei.

De asemenea, la filmări, hamurile care-l țineau suspendat i-au rănit pielea, iar materialul bluzei i-a plesnit, în zona spatelui.

Cum va reuși Florin Ristei să ducă la bun sfârșit acest moment artistic, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

>