Breaking news

Florin Ristei a stat cu gheaţă pe genunchi o noapte întreagă pentru show-ul Te cunosc pe undeva!

loading...

Ca să poată urca pe scenă, la “Te cunosc pe undeva!”, și să se transforme în C.C.Catch, Florin Ristei a fost nevoit să stea toată noaptea cu gheață la genunchi întrucât s-a accidentat la piciorul drept.

florin ristei - te cunosc de undevaTransformarea în C.C.Catch de sîmbătă, de la “Te cunosc de undeva!” a fost una cu peripeţii pentru Florin Ristei. La antrenamente, în încercarea de a face un şpagat, s-a accidentat atât de tare la piciorul drept că, două zile, abia s-a putut deplasa.

“Am avut o semiruptură de ligamente. Până seara, mi s-a umflat genunchiul atât de tare, că a trebuit să merg la spital. După ce mi s-a făcut o radiografie, mi s-a prescris un unguent. Medicul mi-a mai spus să ţin pe genunchi o pungă cu gheaţă, pe care să o schimb din două în două ore. Aşa am făcut toată noaptea, am schimbat pungile de gheaţă. Era o baltă de apă la mine în pat… Mi se făcuse şi frig, la un moment dat…“, povesteşte Florin Ristei.

Pe scenă show-ului, Florin Ristei nu a lăsat nicicum să se vadă că are o problema medicală. Iar interpretarea lui este apreciată de Monica Anghel, care îl laudă pentru că i-a respectat sfaturile.

Ai ţinut cont de acest sughiţ al pescăruşului pe care i l-am reproşat lui Mataev. Ţie ţi-l apreciez“, a spus jurata care punctează vocea, în show-ul transformărilor.

Cum s-a descurcat Florin Ristei, accidentat fiind, pe scenă de la “Te cunosc de undeva!”, vedeţi sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai pe Antena 1!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian