Breaking news

Florin Ristei a stat cu gheaţă pe genunchi o noapte întreagă pentru show-ul Te cunosc pe undeva!

loading...

Ca să poată urca pe scenă, la “Te cunosc pe undeva!”, și să se transforme în C.C.Catch, Florin Ristei a fost nevoit să stea toată noaptea cu gheață la genunchi întrucât s-a accidentat la piciorul drept.

florin ristei - te cunosc de undevaTransformarea în C.C.Catch de sîmbătă, de la “Te cunosc de undeva!” a fost una cu peripeţii pentru Florin Ristei. La antrenamente, în încercarea de a face un şpagat, s-a accidentat atât de tare la piciorul drept că, două zile, abia s-a putut deplasa.

“Am avut o semiruptură de ligamente. Până seara, mi s-a umflat genunchiul atât de tare, că a trebuit să merg la spital. După ce mi s-a făcut o radiografie, mi s-a prescris un unguent. Medicul mi-a mai spus să ţin pe genunchi o pungă cu gheaţă, pe care să o schimb din două în două ore. Aşa am făcut toată noaptea, am schimbat pungile de gheaţă. Era o baltă de apă la mine în pat… Mi se făcuse şi frig, la un moment dat…“, povesteşte Florin Ristei.

Pe scenă show-ului, Florin Ristei nu a lăsat nicicum să se vadă că are o problema medicală. Iar interpretarea lui este apreciată de Monica Anghel, care îl laudă pentru că i-a respectat sfaturile.

Ai ţinut cont de acest sughiţ al pescăruşului pe care i l-am reproşat lui Mataev. Ţie ţi-l apreciez“, a spus jurata care punctează vocea, în show-ul transformărilor.

Cum s-a descurcat Florin Ristei, accidentat fiind, pe scenă de la “Te cunosc de undeva!”, vedeţi sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai pe Antena 1!

loading...