Breaking news

Florin Ristei a ajuns să-și pună în păr trandafirii Elenei Merișoreanu

loading...

Când a aflat că va fi imitată la “Te cunosc de undeva!” de către Florin Ristei, Elena Merișoreanu i-a împrumutat acestuia costumul ei popular, ca să-l îmbrace pe scena show-ului transformărilor.

elena merisoreanu - florin risteiFlorin Ristei de transformă sâmbătă seară în Elena Merișoreanu și va cânta muzică populară, îmbrăcat chiar în costumul artistei.

Mi-a trimis inclusiv trandafirii albi pe care îi am în păr. Îmbrăcat așa, în costumul parfumat al doamnei Merișoreanu, mă simt mai aproape de personalitatea dumneaei”, a spus Florin Ristei.

După ce cântă cum știe „ea” mai bine “Hanu’ cu veselie”, Elena Merișoreanu se  îndreaptă spre masa juriului, ținând în brațe un platou cu prăjituri. “Vin cu prăjituri în fiecare emisiune la care sunt invitată pentru că voi, tinerii din ziua de astăzi, nu mai aveți timp să gătiți”, a explicat “ea”.

Cum apreciază Monica Anghel, Pepe, Andrei Aradits și Horia Brenciu – invitatul special la masa juriului – prăjiturile Elenei Merișoreanu, aflați sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

loading...