Breaking news

Florin Piersic vine cu fiul cel mic, Daniel, la “Te pui cu blondele?”

Daniel, fiul lui Florin Piersic și al actriței Ana Szeles, vine pentru prima dată într-un show de televiziune, miercuri, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, ca să-i facă o surpriză celebrului tău tată.

florin piersic - dan negruDani își va face apariția în show-ul cu blonde în care Florin Piersic își va sărbători ziua de naștere, ca să-i spună “La mulți ani!” tatălui său și să-i aducă un dar.

Fiul cel mic al lui Florin Piersic locuiește la Viena, în Austria, lucrează în management și ajunge destul de rar la București. Iar drumul lui spre Capitală, cu ocazia acestui eveniment, nu a fost lipsit de peripeții.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul său a trebuit să facă escală la Istanbul, călătoria  sa pe ruta Viena – București durând astfel nu mai puțin de șapte ore.

Ce cadou i-a făcut Daniel Piersic tatălui său și cum a reacționat celebrul actor atunci când și-a văzut fiul, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20.30, într-o ediție specială a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

>