Breaking news

Florin Piersic va înmâna premiul câştigatorului Next Star 2014

Celebrul actor, Florin Piersic are onoare să anunțe câștigătorul next star și să-i înmâneze premiul acestuia, joi seară, la Antena 1.

florin piersic - next starConnect-R, unul din jurații show-ului Nest Star a pus punctul pe I: “Asta nu-i finală, e măcel!” Asta înseamnă că pe scenă vor urca cei mai talentaţi copii, desemnaţi de juriu, în cadrul fiecărei emisiuni.

Next Star nu e doar despre voce sau balet sau actorie. Next Star este despre talentul în formă pură. Iar joi seara, neasemuitul Florin Piersic va înmâna diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil”, spune Dan Negru, vedeta Antenei 1.

Fetiţe şi băieţi din ţară, dar şi din străinătate au performat impecabil în faţa juriului care are dificila misiune de a decide premiantul.

De altfel, Dan Negru a fost alergat de două ori prin întreg platoul de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Carneci şi Vasile Muraru, de fiecare dată pentru că le reamintea juratilor că le revine ingrata sarcină de a alege, dintre toţi copiii talentaţi, doar unul.

“Asta nu-i finală, e măcel!”, s-a lamentat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor.

>