Breaking news

Florin Niedbala, atacatorul de la Poștă a ajuns din arestul prevenitv la spital

Florin Niedbala, bărbatul care marți a intrat cu un topor într-un oficiu poștal din Sectorul 6 al Capitalei, sechestrând câteva persoane, a ajuns azi la spital.

Bărbatul a fost aresat preventiv aseară pentru 29 de zile împreună cu complicele său, după ce a pătruns cu toporul în oficiul poștal și a sechestrat câteva persoane.

Astăzi, după nici 24 de ore petrecute în arestul rpeventiv lui Florin Niedbala  i s-a făcut rău și a fost transportat la spital.

Florin Niedbala are 34 de ani, este din judeţul Vâlcea şi  a declarat anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru a cere “alipirea României de Moldova” şi “taxe ca în Italia”.

După gratii, pentru următoarele 29 de zile se află și complicele bărbatului care a intrat şi el în oficiul poştal şi a blocat uşa, împiedicându-i pe cei dinăuntru să iasă. Se pare că acestuia i s-a făcut ulterior frică şi a fugit, fiind prins pe parcursul nopţii în judeţul Vâlcea.

Judecătorii de la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru atacatorul de la oficiul poştal din Drumul Taberei şi pentru complicele său.

Avocații celor doi atacatori au făcut recurs la decizia magistraților Judecătoriei Sector 6.

>