Breaking news

Florin Mergea și Philipp Marx, eliminați în turul doi la dublu la Roland Garros

Florin Mergea și Philipp Marx au ratat calificarea în turul trei la dublu la Roland Garros, fiind eliminați la limită de perechea Feliciano Lopez/Andre Sa.

mergea si marxLa fel ca și fostul său coechipier, Horia Tecău, românul Florin Mergea a fost eliminat în mod dramatic de la Roland Garros.

Mergea și Marx au avut soarta meciului în mână, ratând două ocazii de a câștiga jocul și să se califice în turul trei la dublu.

În setul trei la scorul de 4-4, Mergea și Marx au reușit brake-ul, preluând astfel conducerea cu 5-4. Din păcate și-au pierdut serviciul, astfel că scorul s-a egalat la 5-5.

Românul și germanul și-au recuperat mai apoi serviciul și au preluat conducerea cu 6-5. Au urmat la serviciu reușind să-l piardă și pe acesta, astfel că soarta setului trei, dar și a meciului s-a decis în tie-break, unde învingători au fost Feliciano Lopez și Andre Sa.

Florin Mergea și Philipp Marx au fost eliminați în turul doi la Roland Garros, după o oră și 52 de minute de joc, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-7(5-7).

Mergea și Marx vor pleca acasă cu un cec în valoare de 28.000 de euro și 180 puncte ATP.

>