Breaking news

Florin Mergea și Marin Draganja vor juca finala de dublu de la Hamburg

Florin Mergea și Marin Draganja au reulit să se califice sâmbătă, în finala probei de dublu masculin din cadrul turneului ATP  500 de la Hamburg, dotat cu premii totale de 1.190.700 euro.

florin mergea si marin draganja - hamburgSucces românesc la turneul de tenis de la Hamburg. Perechea româno-croată, formată din Florin Mergea și Marin Dragana a reușit să acceadă, sâmbătă în ultimul act al probei de dublu masculin a turneului ATP 500 de la Hambrg.

Mergea și Draganja s-au impus în două seturi, scor 6-1,6-2, în fața cuplului britanico-australian format din Jamie Murray și John Peers, capi de serie numărul patru ai turneului de dublu.

Florin Mergea și Marin Draganja și-au adjudecat partida cu cuplul britanico-australian după doar 58 de minute de joc.

Accederea în finala de dublu masculin de la Hamburg, le asigură lui Florin Mergea și Marin Draganja, un cec în valoare de 38.340 euro și 300 de puncte ATP.

Dacă vor câștiga turneul de la Hamburg, Mergea și Draganja vor încasa 84.970 de euro și 500 de puncte ATP.

În finală cuplul româno-croat va juca cu perechea formată din Bruno Soares și Alexander Peya, principalii favoriți ai turneului de dublu de la Hamburg.

Este prima finală de dublu masculin ATP 500 pe care o joacă împreună Florin Mergea și Marin Draganja.

Este cel mai bun rezultat din 2014 al celor doi tenismeni în circuitul ATP, după semifinala reușită în mai la Roland Garros.