Breaking news

Florin Mergea și Marin Draganja, eliminați în turul doi la dublu la US Open

Florin Mergea și Marin Draganja au fost eliminați sâmbătă seară, în turul doi la dublu masculin în cadrul US Open 2014, de campionii de la Wimbledon.

florin mergea si marin draganjaFlorin Mergea și Marin Draganja părăsesc competiția de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, în turul doi.

Perechea român-o croată a cedat primul set cu 4-6, după ce la scorul de 4-4, Marin Draganja și-a pierdut serviciul, iar la scorul de 5-4, au ratat două mingi de re-brake.

În debutul setului doi, Florin Mergea s-a chinuit 11 minute să-și câștige serviciul, timp în care a ratat a ratat cinci mingi de game,a făcut dublă greșeală și a anulat adversarilor trei mingi de brake.

Abia cu cea de-a șasea minge, românul și-a adjudecat serviciul. Din păcate, la scorul de 1-1 croatul și-a pierdut serviciul și adversarii lor au preluat conducerea cu 2-1.

Posbisil și Sock și-au câștigat la zero serviciul după care au făcut din nou brake, de astă dată pe serviciul lui Mergea și s-au distanțat la 4-1.

Inevitabilul s-a produs și după o oră și zece minute de joc, Vasek Pospisil și Jack Sock și-au adjudecat partida în două seturi, scor 6-4, 6-2.

Florin Mergea și Marin Draganja, semifinaliști la Roland Garros părăsesc devreme turneul de la US Open, primind pentru accederea în turul doi un cec în valoare de 20.063 de dolari și 90 de puncte ATP.

La US Open 2014 se mai află doar un singur român. Horia Tecău, calificat alături de olandezul Jean Julien Rojer în optimile de finală ale probei de dublu masculin.

>