Breaking news

Florin Mergea și Dominic Inglot, eliminați în semifinale la Dubai

Florin Mergea calcă pe urmele lui Tecău și ratează calificarea în finala de dublu masculin la turneul ATP 500 de șa Doha. 

florin mergea - dominic inglot - australian open 2015După ce au eliminat în sferturi, pe americanii Bryan, principalii favoriți ai competiției,  Florin Mergea și Dominic Inglot, s-au împiedicat de niște neica nimeni, în semifinale, ratând accederea în ultimul act la Dubai.

Mergea și Inglot au pierdut partida după un scenariu similar din semifinala disputată de Teăcu și Rojer cu perechea indiano-canadiană.

După ce și-au adjudecat primul set în tie break cu 7-6(7-2), Mergea și Inglot au pierdut setul doi cu 4-6, iar în super tie-break au cedat cu 9-11, la fel ca și Tecău cu Rojer.

Astfel că după o oră și 26 de minute de joc, Florin Mergea și Dominic Inglot au fost învinși de perechea formată din Aisam-Ul-Haq Qureshi și Nenad Zimonjic.

Accederea în semifinale la Dubai le asigură lui Florin mergea și Dominic Inglot un cec în valoare de 31,730 de dolari și câte 180 de puncte ATP.

Eliminați în aceeași zi la Dubai, Tecău și Mergea au timp suplimentat ca să se pregătească pentru meciul de dublu din Cupa Davis, contra Israelului, din 6-8 martie de la Sibiu.

>