Breaking news

Florin Mergea s-a calificat în semifinalele turneului de dublu de la Viena

Florim Mergea și croatul Marin Draganja s-au calificat joi, în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP 250 de la Viena, dotat cu premii în valoare totală de 593,705 de euro.

florin mergea si marin draganjaFlorin Mergea și Marin Draganja, favoriții trei ai turneului de dublu, s-au impus joi, în trei seturi, în fața perechii formate din Christopher Kas și Philipp Kohlschreiber.

Perechea româno-croată a pierdut primul set cu scorul de 3-6, apoi a câștigat setul doi cu 6-2 și astfel s-a ajuns în super tie-break. Unde, Mergea și Draganja s-au impus cu 10-8.

Florin Mergea și Marin Draganja au reușit să-și asigure calificarea în semifinale, după o oră și șase minute de joc cu Christopher Kas și Philipp Kohlschreiber.

În semifinale vor juca cu învingătorii sfertului de finală disputat de perechile Andre Begemann/ Julian Knowle și Mariusz Fyrstenberg/David Marrero.

Calificarea în semifinale le asigură lui Florin Mergea și Marin Draganja un cec în valoare de 8.180 de euro și 90 de puncte ATP.

Florin Mergea și Marin Draganja au jucat în acest an semifinala de dublu de la Roland Garros și au câștigat împreună turneul de tenis ATP 500 de la Hamburg.

>