Breaking news

Florin Mergea s-a calificat în finala de dublu a turneului Masters de la Madrid

Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca finala de dublu a turneului de tenis de la Madrid. Perechea româno-indiană s-a impus sâmbătă, în semifinale în fața ibericilor Marcel Granollers și Marc Lopez.

florin mergeaPentru prima dată în carieră, Florin Mergea va juca finala turneului Masters de la Madrid. Românul a reușit această performanță alături de indianul Mergea și Rohan Bopanna.

Cei doi s-au impus în trei seturi, în fața ibericilor Marcel Granollers și Marc Lopez, favoriți numărul șase la turneul de la Madrid.

După ce au pierdut primul set în tie-break, cu 6-7(4-7), și-au adjudecat setul doi cu 6-3. Astfel că s-a ajuns în super-tie-break, unde perechea româno-indiană, a condus cu 4-2, apoi au fost conduși cu 9-7, dar au revenit și s-au impus cu 11-9.

În finală vor juca cu învingătorii celei de-a doua semifinale disputată de perechile Marcin Matkowski – Nenad Zimonjic și Feliciano Lopez-Max Mirnyi.

Calificarea în finală la dublu masculin la Madrid Open, le asigură lui Mergea și Bopanna un cec în valoare de 121.200 de euro și câte 600 puncte ATP. dacă vor reuși să câștige finala, românul și indianul vor împărți premiul de 247,560 de euro și vor primi fiecare câte 1000 de puncte ATP.

>