Breaking news

Florin Cîțu a rămas fără imunitate și poate fi anchetat de procurorii DNA

Senatul României a decis miercuri, să-i ridice imunitatea parlamentară lui Florin Cîțu, senator PNL și fost prim ministru al României. Drept urmare, Florin Cîțu poate fi anchetat de DNA în dosarul vaccinurilor de COVID, cu un prejudiciu de un miliard de euro.

Senatorul Florin Cîţu a declarat miercuri, în plenul Senatului,  că a pus pe primul loc sănătatea românilor, libertăţile individuale şi economice.

„Ca premier, acţiunile mele au fost îndreptate către ieşirea cât mai rapidă din pandemie. Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba. Mi-am îndeplinit corect atribuţiile, în toate funcţiile pe care le-am deţinut, cu respectarea legislaţiei în vigoare. Şi de acum înainte, atâta timp cât rămân în politică, mă voi bate pentru bunăstarea tuturor românilor. Mă voi bate privind impozitarea contractelor part-time, să reduc impozitul de dividente, să scot toate taxele introduse de socialişti şi să eliberez toate pieţele de intervenţiile statului cu bocancii. Mă voi lupta ca românii să plătească o singură contribuţie la sănătate, dintr-o singură sursă de venit. Mă voi lupta pentru taxe mici, plătite de toţi, fără excepţie. Mă voi lupta pentru o Românie de dreapta, care să ofere aceleaşi oportunităţi pentru toţi românii. Lăsăm Justiţia să-şi facă treaba”, a spus Cîţu.

Comisia juridică a Senatului a aprobat, miercuri, în unanimitate, favorabil solicitarea DNA referitoare la efectuarea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîţu.

În acest mega dosar cu un tun de un miliard de euro, mai sunt anchetați și foștii Miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

>