Breaking news

Florin Câţu l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcţia de Ministru al Sănătăţii

Prim Ministrul României, Florin Cîţu l-a demis miercuri, pe Vlad Voiculescu din funcţia de Ministru al Sănătăţii. Tot azi, a fost demisă şi Andreea Moldovan din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Florin Cîţu a prins curaj după ce a prmit undă verde din partea lui Klaus Iohannis şi a decis să-l dea afară din Guvern pe “Magician”.

“Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi“, a scris Florin Cîţu pe facebook.

Decizia vine după ce marţi seară, Andreea Moldovan a modificat ordinul cu privire la carantinarea localităţilor, document ce a fost publicat în Monitorul Oficial. Cîţu a spus că nu a ştiut nimeni în afară de secretarul de stat Andreea Moldovan şi Vlad Voiculescu despre acest ordin.

>