Breaking news

Florian Coldea a fost lichidat de Ghiță. Urmează șefa DNA, Laura Codruța Kovesi

Sebastian Ghiță l-a dat afară din SRI, pe celebrul general Florian Coldea, grație dezvăluirilor bombă făcute în ultima lună. Acum că l-a lichidat pe Coldea, Sebastian Ghiță se va ocupa acum doar de madam Kovesi pentru ca aceasta să aibă soarta lui Coldea.

sebastian-ghita-kovesi-dnaServiciul Român de Informații anunță că generalul Florian Coldea și-a cerut trecerea în rezervă ca să nu afecteze imaginea SRI.

”În urma verificărilor efectuate de comisia constituită potrivit cadrului normativ intern, a fost întocmit un raport care clarifică toate aspectele vehiculate în spaţiul public privind activitatea domnului general-locotenent Florian Coldea, dar şi alte aspecte care ţin de activităţile unor cadre ale Serviciului care au fost vehiculate public. Menţionăm că s-a desfăşurat o investigaţie complexă, minuţioasă, cu privire la toate afirmaţiile din mass-media din ultima perioadă, fiind analizate aspectele vizate. Persoanele verificate au oferit tot sprijinul, au prezentat documentele necesare şi au răspuns complet tuturor întrebărilor. În concluzia raportului, prezentat într-o şedinţă a Biroului Executiv al SRI, comisia specială a precizat că din activitatea domnului Coldea, supusă verificării, nu au rezultat elemente care să se constituie în încălcări ale legii sau normelor interne în vigoare. După prezentarea raportului, Biroul Executiv a decis repunerea în funcţie a domnului general-locotenent Florian Coldea. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Prim-adjunctul Directorului a solicitat Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, eliberarea din funcţie şi punerea la dispoziţia şi nevoile instituţiei, după aproape 12 ani de când exercită această funcţie. Prim-adjunctul Directorului a prezentat motive ce ţin de demnitatea şi onoarea militară şi de riscul afectării grave a activităţii instituţiei. În acest sens, Directorul SRI a solicitat Preşedintelui României trecerea în rezervă a domnului general-locotenent Florian Coldea. Atribuţiile funcţiei de Prim-adjunct al Directorului au fost preluate de domnul Eduard Hellvig, Directorul SRI. SRI îşi reafirmă determinarea de a îndeplini asumat misiunile sale, în parteneriat cu toate instituţiile naţionale şi internaţionale cu care colaborează pentru apărarea intereselor de securitate naţională şi protejarea cetăţenilor români, la standarde euro-atlantice de profesionalism. SRI rămâne ferm în ceea ce priveşte transparentizarea instituţională şi respectarea procedurilor de evaluare şi control intern”, se arată în comunicatul de presă al SRI.

Trecerea în rezervă are rolul de a-l oprim pe Sebastian Ghiță să mai facă și alte dezvăluiri despre Florian Coldea.

Acum că și-a atins obiectivul cu Coldea, Sebastian Ghiță se va focusa pe Kovesi, șefa DNA, pentru a o detrona și pe ea, în baza informațiilor pe care le deține despre ea.

>