Breaking news

Flori funerare la fel de sincere ca lacrimile de despartire

loading...

 

Despartirea este dureroasa indiferent de conditiile in care se produce. Uneori oamenii se despart, fiindca nu mai pot merge impreuna pe acelasi drum, alteori sunt despartiti brutal de moarte.

O despartire marcheaza, chiar daca inseamna iesirea dintr-o relatie extrem de toxica. Exista si despartiri foarte scurte, cand cel drag trebuie sa mearga neaparat undeva departe de casa, dar exista certitudinea intoarcerii si sunt despartiri de patru-cinci luni sau un an.

Despartirea ii marcheza si pe cei care nu fac parte din ea sau nu sunt implicati direct. Emotioneaza pana la lacrimi pe oricine un copil care ramane plangand in aeroport si o mama sau un tata care strange din dinti si se indrepta catre imbarcare.

Cata vreme exista viata, exista speranta intoarcerii sau cel care s-a despartit de cineva pe care il va iubi mereu are certitudinea ca persoana respectiva este bine.

Moartea este insa despartirea ireversibila care ne ingenuncheza de durere pe toti.

Indeplinirea datoriei morale fata de defunct si flori funerare care arata perfect si raspandesc parfumul lor indulcesc putin clipele ingrozitoare ale mortii celui drag.

Uneori apartinatorul sta la capela pierdut in ganduri si deodata vede multimea de flori si de coroane funerare incredibil de frumoase si atunci are o revelatie care il consoleaza: „Omul acesta a fost atat de iubit de catre vecini, de catre colegi, de rude si de prieteni, incat oamenii i-au umplut capela de flori in semn de recunostinta!”

In prezent, se pot comanda coroane funerare online unice, personalizate, de la care nu iti poti lua ochii de pe sympathyflowers.ro.

Coroana din trandafiri si cale este un produs de lux care reprezinta o forma de exprimare a regretului fata de deces si a recunostintei fata de decedat, la superlativ. Albul calelor, rosul trandafirilor si verdele bradului si eucaliptului sunt culorile vietii si impreuna exprima viata plina de realizari a celui care a plecat printre stele, o viata traita cu folos si plina de rod.

Este o coroana distinsa prin nobletea, aspectul si parfumul florilor si prin combinarea culorilor.

Ea va fi livrata gratuit in Bucuresti, la adresa indicata de client, in aceeasi zi cu plasarea comenzii. Florile sunt proaspete, accesoriile de calitate, manopera realizata cu maiestrie si responsabilitate.

Pare de necrezut ca o astfel de bijuterie sa poata fi comandata asa de usor de la domiciliu si sa fie livrata acolo unde este nevoie de ea.

O coroana din flori exotice care nu mai poate fi comandata din alta florarie este COROANA FLORI DIN ORHIDEE SI ANTHURIUM, ambele flori rotunde care semnifica sfarsitul triumfator al vietii, coroana funerara bicolora: orhideele fiind galbene, iar anthurium verde.

Verdele si galbenul arata modul in care viata se impleteste cu moartea, dar suna si ca o promisiune. Cine stie daca dupa moarte nu este viata?

Perfecta ca o lacrima de despartire, aceasta coroana funerara este una dintre cele mai comandate, fiindca este deosebita si oamenii doresc sa faca un dar de despartire memorabil.

Este foarte grea alegerea unei coroane funerare din cele 27 de modele ireal de frumoase expuse pe site-ul florariei online prezentate mai sus, dar este bine ca se poate comanda si pe ultima suta de metri, ca nimeni sa nu ramana cu o suparare asa de mare in suflet: supararea de a nu-si lua adio cum se cuvine de la cineva care a insemnat atat de mult!

loading...