Breaking news

Florentin Pandele suspendat 1 an din PSD

Biroul Permanent al PSD Ilfov a decis astăzi ca primarul orașului Voluntari să fie suspendat pentru 1 an din partid reproșindu-i acestuia că „a reuşit să destabilizeze întreaga organizaţie a PSD Ilfov şi să o aducă într-o stare de funcţionare precară.”pandele

Pandele este acuzat de faptul că a întreţinut o permanentă stare de conflict cu membrii din conducerea PSD Ilfov, scopul evident fiind acela de a destabiliza organizaţia în vederea preluării ei și folosirea acesteia în scopuri dubioase. PSD Ilfov consideră că Florentin Pandele nu a fost niciodată solidar cu partidul, ci doar cu “anumite persoane” care i-au servit interesele într-o perioadă sau alta şi că nu a mai făcut, după alegerile locale din 2008, niciun fel de campanie electorală, lăsând lucrurile să se deruleze de la sine.

Florentin Pandele a criticat dur conducerea PSD apreciind că partidul este într-o “criză de diabet” şi are “prea multă sare liberală şi prea multă grăsime pedelistă“, la care se adaugă şi “lumina violet“. Preşedintele organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, care coordonează şi organizaţia Ilfov, a replicat că s-a bătut în organizaţia Ilfov pentru voturi şi a avut probleme cu colegi din organizaţie care au vândut această organizaţie Elenei Udrea şi lui Gabriel Oprea. Vanghelie a acuzat faptul că după ce a preluat organizaţia PSD Ilfov a găsit în sediul filialei materiale de campanie pentru Elena Udrea. “Domnul Pandele ar trebui să spună ce era cu gecile Elenei Udrea, ce căutau gecile la ei în sediu, unde le-am găsit când m-am dus eu. Vi se pare normal să găsesc gecile lui Elena Udrea la ei în sediu?”

Replica lui Florentin Pandele după decizia partidului de a-l suspenda nu s-a lăsat așteptată  : “Sunt un om care are onoare, un combatant de cursă lungă, pentru PSD am muncit extraordinar de mult. Acum se doreşte înlăturarea mea ca să nu candidez la Congres împotriva lui. Vanghelie a pus stăpânire pe organizaţiile de la Giurgiu şi Ilfov. Se doreşte ca Vanghelie să aibă la Congres peste 200 de delegaţi. De politica de borfaş a acestui personaj se foloseşte şi Mircea Geoană. Voi susţine pe oricine care va candida împotriva lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie. Marian Vanghelie este o ghiulea pentru Mircea Geoană şi PSD. Geoană nu are suficientă raţiune politică să se debaraseze de Vanghelie“.

>