Breaking news

Florăriile online câștigă tot mai mult teren în România

loading...

Dacă în urmă cu șapte ani, florăriile online își făceau timid apariția în mediul online românesc, în prezent, numărul florăriilor virtuale a crescut simțitor, ajungând la cifra de 150 de magazine care vând flori pe internet.

florarie onlineRomânii încep să cumpere tot mai mult flori, de pe internet. Comoditatea, prețul și faptul că le sunt livrate în scurt timp acolo unde doresc, îi determină pe români să comande online, flori pentru cei dragi.

Anual, piața florăriilor online se dezvoltă în medie cu 30% iar volumul vânzărilor este stimat în 2014, la peste 5 milioane de euro. Cele mai mari livrări flori online este atins în marile sărbători din calendarul ortodox precum Sfânta Maria, Sfântul Ion, Sfântul Nicolae, Sfântul Gheorghe, Sfinţii Constasntin și Elena, Sfinţii Mihail şi Gavriil, Sfinţii Petru şi Pavel. Dar și de Florii, Paște, Crăciun, 8 Martie, Dragobete și Valentines day.

În cei șapte ani de existență, florăria online City Flowers a vândut milione de flori la domiciliu în București și localitățile limitrofe, livrându-le la ușa clienților, în cel mai scurt timp posibil.

Florăria online City Flowers are o echipă de designeri profesioniști care realizează cele mai frumoase buchete de flori, ținând cont de doleanțele clientului și de persoana care le va primi.

Florăria online îţi pune la dispoziţie diverse aranjamente florale, cu care îi vei uimi pe cei cărora le vei dărui. 

Dacă aţi rămas în pană de idei și nu știți ce flori se potrivesc pentru a le face cadou unei persoane, designerii City Flowers vă scot din impas. Designerii te consiliază și îți recomandă cele mai bune aranjamente florale pentru ca surpriza să fie totală iar destinataru să fie plăcut impresionat.

În plus, site-ul www.cityflowers.ro vă ajută cu mai multe variante extraordinare decât aveaţi în minte când aţi decis să faceţi cadoul. Puteţi alege dintr-o gama foarte variată de buchete flori: buchete de trandafiri, buchete frezii, buchete orhidee, buchete crizanteme, buchete lalele, buchete irişi, buchete crini, buchete cale, buchete Anthurium sau buchete gerberă. Coşurile cu flori sunt, şi ele, de mai multe tipuri: cu Anthurium, irişi, cale, lalele, orhidee, crizanteme, crini, gerberă, frezii, trandafiri, plante.

Pe lângă o clasică livrare buchete de flori în București, florăria online îți poate oferi şi alte cadouri, ca de pildă, un vin spumant, o ciocolată, un ursuleţ de plus sau chiar o vază elegantă, pentru ca florile din buchet să reziste tot mai mult timp.

City Flowers efectuează livrări flori la domiciliu, oriunde în Bucureşti, într-un mod sigur şi rapid fără taxe ascunse sau costuri de transport.

loading...