Breaking news

Fiul nelegitim al lui Nicolaescu doar o făcătură de presă. Vasile Rotaru este în realitate jurnalist

Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, care s-a semnat Vasile Rotaru, a folosit identitatea unul fost jurnalist sportiv.

vasile rotaruCele două cereri trimise din Germania către Judecătoria Sectorului 1, din București au fost expediate de pe o adresa anonimă, vrotaru8@gmail.com.

Potrivit Judecătoriei sector 1, cele două sesizări au ajuns pe e-mailul oficial de la Judecătoria Sectorului 1, vineri 4 ianuarie la ora 18.30.

După 25 de minute, informația cu cele două cereri prin care se cere oprirea incinerării și stabilirea paternității au fost prezentate în exclusivitate de către România TV, la ora  18.55.

Astăzi, lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată, întrucât cel care se semnează Vasile Rotaru și spune că ar fi fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu ar fi în realitate un fost prezentator de știri sportive de la Realitatea TV.

Cele două cereri trimise prin e-mail la judecătorie sunt fale, iar autorul lor a folosit numele și codul numeric personal al jurnalistului Vasile Rotaru.

Jurnalistul ar fi negat că a depus acele acte la instanţă, spunând că datele sale personale au fost folosite în mod abuziv de către o persoană necunoscută.

Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor a declarat luni la Antena 3, că în cazul în care presupusul fiu nelegitim este un impostor, îl va da în judecată și îi va cere daune morale de 200.000 de euro.

Instanța de judecată a stabilit ca termen de judecare a cererii de stopare a incinerării pe data de 5 februarie iar cea cu privire la stabilirea paternității, pentru 15 mai 2013.

>