Breaking news

Fiță de vedetă. Cristina Spătar a închiriat un hotel doar pentru ea și familia ei

loading...

Cristina Spătar s-a răsfățat în Deltă împreună cu familia. Pentru a beneficia de condiții excelente dar și de intimitate, artista a decis să închirieze un hotel plutitor doar pentru ea și membrii familiei sale.

cristina spatar - hotel plutitorDupă ce i-a tăiat moțul Aidei, Cristina a evadat pentru trei zile în Deltă, fără copii, împreună cu Alin și câțiva prieteni apropiați. Solista nu mai fusese în Deltă, așa că a fost o surpriză cu atât mai mare.

“Am închiriat un hotel plutitor doar pentru noi și în fiecare zi aveam organizate diverse activități. Am avut noroc de o vreme superbă, așa că ne-am bucurat de peisaje mirifice. Pentru că nu aveam semnal la telefon, a fost cu atât mai relaxant. Parcă eram rupți de lume“, povestește vedeta care, pentru că nu știe să înoate, de fiecare dată când făceau plimbări scurte cu bărcuța, avea inima cât un purice.

După ce că îmi era teamă, cei cu care eram mai făceau și glume pe seama mea ca să mă sperie și mai tare“, a mai spus artista.

Seara era rezervată pentru jocuri de cărți sau vizionări de filme (Cristinei îi plac filmele de groază), iar din meniu nu a lipsit niciodată peștele sau fructele de mare.

loading...