Breaking news

Fisa medicala pentru angajare la pret redus! Iata cum o poti obtine

loading...

De fiecare data cand te angajezi, fie ca este vorba de primul job, fie ca ti-ai schimbat locul de munca, trebuie sa prezinti fisa medicala pentru angajare.

fisa medicala angajare

Cunoscut si drept fisa de aptitudini, certificatul medical nu poate lipsi din dosarul tau de angajat. Iata ce trebuie sa stii despre acest document!

Ce este fisa medicala pentru angajare? De ce este obligatorie?

Conform legislatiei in vigoare, cei care urmeaza sa se angajeze, precum si cei care isi reiau activitatea dupa o perioada de intrerupere trebuie sa prezinte fisa medicala angajare. In urma unui control medical amanuntit, aceasta confirma sau nu faptul ca esti apt pentru meseria aleasa.

Acest certificat este necesar si celor care doresc sa dobandeasca autorizatie pentru a practica anumite meserii sau pentru a sustine concursuri destinate anumitor posturi de munca.

Cateva exemple de astfel de cazuri se regasesc in situatiile in care ai nevoie de obtinerea atestatului de agent de securitate, de atestarea calitatii de detectiv particular etc.

De asemenea, fisa medicala pentru angajare este deosebit de importanta pentru muncitorii care se confrunta cu situatii periculoase sau riscante la locul de munca, cum ar fi cei angajati pe tura de noapte, cei care lucreaza la inaltime sau conducatorii auto. Scopul acestui certificat este sa ii protejeze de eventualele incidente cu care se pot confrunta.

Obtine fisa medicala simplu si rapid!

Daca stii unde sa mergi pentru a obtine acest document esential, nu vei fi nevoit sa pierzi prea mult timp. Spre exemplu, in cadrul clinicii Standard Med, poti efectua toate consultatiile medicale necesare obtinerii fisei pentru angajare in aceeasi zi.

fisa medicala angajare

Nu trebuie decat sa-ti faci o programare prin platforma clinicii Standard Med pentru a beneficia de toate serviciile medicale necesare obtinerii fisei medicale de care ai nevoie pentru angajare, pentru atestat, concurs, aviz de liber practica si alte situatii specifice in care te regasesti.

Tot aici pot veni cei care au nevoie de certificatul medical tip A5, un document tipizat pe care trebuie sa il prezinte o anumita ramura de profesii, de pilda medicii sau asistentii medicali. Ulterior, te poti intoarce la Standard Med de fiecare data cand vine momentul sa realizezi controlul medical periodic.

Examenele medicale la care trebuie sa te supui variaza in functie de meseria aleasa. Dupa caz, acestea pot include un examen clinic general, oftalmologic, psihiatric, psihologic, VDRL, precum si EKG, spirometrie, hemograma, audiograma si multe altele.

Apeland la serviciile oferite de Standard Med, nu va fi nevoie decat de o singura deplasare pentru a efectua toate analizele medicale necesare.

O alta informatie care te-ar putea interesa se refera la costul fisei medicale pentru angajare, care este suportat in intregime de catre angajator. Explicatia consta in faptul ca acest document de mare importanta este la fel de necesar angajatorului, cat si angajatului.

Fisa medicala pentru angajare are ca scop stabilirea limitelor de expunere profesionala la factori de risc pentru sanatatea angajatului.

Pentru a obtine fisa medicala angajare in cel mai scurt timp posibil, in conditii profesionale si sigure, acceseaza site-ul www.fisamedicala.info. Aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a trece cu usurinta prin aceasta etapa necesara pentru obtinerea locului de munca mult visat!

loading...