Breaking news

Firmele își fac magazin online și website de prezentare pentru a-și spori afacerile

Concurența acerbă și dezvoltarea continuă a internetului determină tot mai multe firme românești să investească în crearea de magazine online și website de prezentare.

creare magazin onlineComerțul online câștigă tot mai mult teren și în România. Firmele au înțeles că dacă nu au o interfață în mediul online, practic nu există. Pe lângă faptul că un website de prezentare te aduce mai aproape de client, varianta online a companiei dumneavoastră reprezintă garanția că sunteți o firmă credibilă care investește și în imagine.

Zilnic, mii de site-uri web se creează și lansează pe internet. Firmele își fac site-uri de prezentare și magazine online ca să țină pasul cu tehnologia și mersul comerțului mondial.

Magazinul online ajută companiile să își sporească cifra de afaceri și să devină implicit mult mai cunoscute în rândul clienților. Orice firmă care se respectă își construiește și un site de prezentare și un magazin online pe care să-și expună produsele.

Un magazin online reprezintă însă un proiect complex, care poate include o serie de module, secțiuni, aplicații, prin care produsele să fie prezentate, ușor de vizualizat și de comandat.

Din acest motiv, construcția unui magazin online trebuie să fie făcută de specialiști. WEB DESIGN RADAUTI, companie specializată în creare magazin online își atrage clienții cu o ofertă tentantă ce constă în personalizarea fiecărui site realizat, punând foarte mult accentul pe design.

Primele impresii ale unui vizitator sunt de 94% legate de design. În ziua de azi, o afacere fără un site web este o afacere fără un chip. Fiecare organizație are nevoie de un site care își propune să ofere valoare clientului său. Ne-am specializat în a crea website-uri unice și atractive, care sunt făcute având în vederea necesității și cerințele clienților noștri”, declară reprezentantul Web Design Rădăuți.

Un design atractiv și un conținut bine organizat poate influența în bine credibilitatea și percepția pe care consumatorii o au față de compania dumneavoastră. Site-ul de prezentare reprezintă este cea mai ieftină metodă de marketing existentă în prezent. Însă, doar crearea lui nu este suficientă pentru a vă asigura succesul în afaceri.

Crearea și lansarea pe internet a unui website pentru o firmă este esențială în promovarea unei afaceri.  Însă succesul site-ului este asigurat de mai multe campanii de SEO care permit indexarea acestuia pe motoarele de căutare.

Alegerea firmei care să îți construiască site-ul trebuie să țină cont de câteva criterii, pentru a nu fi în situația de a plăti mult pentru nimic.

Dacă nu ești familiarizat cu termenii este bine să ții cont de câteva criterii atunci când alegi o firmă care să se ocupe de realizarea site-ului tău. Preţul este ultimul criteriu după care trebuie să va ghidaţi.

Înainte de a bătea palma cu firma verifică experienţa și portofoliul companiei în materie de creare site și administrare site.

Dacă portofoliul este în regulă iar persoanele cu care ai discutat îți inspiră încredere poți înainta cu discuția și să atingi un subiect fierbinte: costurile realizării site-ului și durata de finalizare a acestuia.

Un preț mic nu înseamnă automat și un site bun. Întreabă ce include oferta. Doar construirea site-ului? sau îți oferă un pachet complet care să includă și hosting, achiziția domeniului, mentenanță și seo.

Este foarte important ca firma care îți realizează site-ul să se ocupe și de partea de seo, altfel e ca și cum ai avea un magazin nou nouț dar care nu este găsit de nimeni.

Site-ul de prezentare reprezintă este cea mai ieftină metodă de marketing existentă în prezent. De aceea, construcția unui site trebuie să fie făcută de specialiști.