Breaking news

Firme contabilitate București, Firme contabilitate sector 6

Mai întâi de toate, trebuie să știi ce înseamnă și reprezintă de fapt contabilitatea. Coform DEX, contabilitatea este descrisă ca fiind ansamblul operațiilor de înregistrare, pe baza unor norme și reguli speciale, a mișcării fondurilor și materialelor într-o unitate economică. Mai pe scurt, cineva ține cont de toate cheltuielile tale și ajută la planificarea lor.

Dacă tocmai ți-ai deschis o firmă, iar domeniul financiar nu ti-e la îndemână, cel mai bine e să apelezi la o firmă specializată în contabilitate, fie ea din București sau alt oraș al țării, sau un contabil-persoană fizică autorizată, care au rolul de e gestiona toate cheltuielile ce apar într-o afacere. Totodată este bine de știu faptul că o firmă de contabilitate nu se ocupă doar de întreprinderile mari și mijlocii, ci și de persoane fizice care are nevoie de diverse servicii financiare și contabile.

Care este principiul unei firme contabilitate București?

Dacă ești în căutarea unei firme contabilitate București, trebuie să cauți una acreditată în primul rând și care să ofere o gamă completă de servicii financiare, deoarece contabilitatea este o funcție cheie în economie. Rapoartele generate, precum contabilitatea financiară, managerială sau primară, sunt extreme de importante pentru a-ți putea gestiona afacerea cum se cuvine.

Știm că timpul tău este unul valoros, așa că noi ne vom ocupa de gestionarea cheltuielor tale prin depunerea la timp a declarațiilor fiscale, plata impozitelor, plata salariilor angajaților, servicii de audit, realizarea diverselor rapoarte și orice altceva este necesar și ține de domeniul cifrelor.

Prin rapoartele realizate de noi în ceea ce privește costurile realizate și tranzacțiile efectuate, te putem ajuta în luarea anumitor decizii cu privire la viitoarele cheltuieli pentru a-ți îmbunătății situația financiară.

Firme contabilitate sector 6 cu servicii impecabile

Dacă afacerea ta se găsește în zona București, poți alege dintr-o mulțime de firme contabilitate care să te ajute cu evidența contabilă pentru a avea succes și pe viitor.

Firma noastră, o firmă contabilitate sector 6 este formată din contabili experți acreditați CECCAR, care îți vor oferi un o gamă completă de servicii de contabilitate, menite a te ajuta în buna desfășurare a activităților prestate.

Contabilitatea primară – potrivit legislației în vigoare, aceasta definește o activitate specializată ce presupune măsurarea, evaluarea, cunoașterea, gestiunea și controlul activelor, datoriilor și capitalurilor proprii. Include mai multe documente justificative: facturi intrate sau ieșite, avize de însoțire, note de intrare recepție, deconturi de cheltuieli, bonuri de casă, dispoziții de plată și încasare, chitanțe, ordine de plată.

Contabilitatea financiară – înregistrează tranzacțiile și operațiile ce afectează patrimoniul agenților economici, calculează rezultate financiare pentru realizarea diverselor analize, comunică cu diverse instituții. Rapoartele financiare vizează poziția financiară a utilizatorilor externi (acționarii).

Contabilitatea managerială – furnizează datele ce sunt utile conducerii unei companii și vizează utilizatorul intern al unei companii. Acest serviciu de contabilitate este util managerilor companiilor care vor să-și îmbunătățească viitoarele decizii interne prin determinarea diverselor costuri și a utilizării acestora.

Indiferent de serviciile de care ai nevoie, firma noastră de contabilitate oferă servicii de contabilitate nu doar în zona sector 6, ci în tot Bucureștiul, la prețuri corecte și garantând pentru calitatea oferită.