Breaking news

Firma contabilitate Bucuresti pentru ca afacerea ta sa prospere

 

E din ce in ce mai grea adaptarea convietuirii cu virusul despre care nu stim mare lucru.
Ieri m-am intristat auzind la televizor ca proprietarii de hoteluri si pensiuni din Maramures nu vor avea rezervari de Craciun si de Revelion. Mi-e drag Maramuresul ca un frate, fiindca este un rezervor de traditii, imi plac oamenii calzi si rumeniti ca painea abia scoasa din cuptor, iubesc colindele lor si cantecele. Acum, Maramuresul va fi lipsit de fastul sarbatorilor de iarna, turistilor le va lipsi acest loc de poveste cu bunatatile specifice, cu versurile divine si glasurile angelice…
Restaurantele de lux in care canta orchestra si se dansa pe scena special amenajata s-au inchis.
Fiecare intreprinzator se reorienteaza, face restructurari, sa supravietuiasca economic si sa nu piarda ce a investit in afacerea sa.
Ma gandesc cat de greu trebuie sa ii fie unui antreprenor sa ii spuna celui cu care a lucrat 15-20 de ani ca nu-i mai poate asigura un salariu si ca nu mai are nevoie de serviciile lui!
Stiu patroni de magazine care au concediat din vanzatoare si vand ei sau un membru al familiei in locul angajatilor si au apelat la firma contabilitate Bucuresti pentru evidentele contabile, pentru consultanta si reprezentare Casa de Asigurari de Sanatate.
Realcont are o vechime pe piata serviciilor de contabilitate de 16 ani, de aceea are expertiza necesara ca sa ofere consiliere afaceri si consiliere juridica.
In toti acesti ani salariatii Realcont stiu perfect care sunt afacerile care vor avea un succes sigur si care sunt sortite esecului pentru ca lucreaza pentru mii de firme din Bucuresti.
De pilda, supermarketul nostru a facut economii subtantiale, fiindca specialistii firmei de contabilitate prezentate mai sus ne-au sfatuit sa alegem rafturi second hand pentru depozit, deoarece sunt la fel de bune cum sunt cele noi, dar ne costa mai putin.
Ce alte economii am facut gratie acestor profesionisti?
Va prezentam lista de mai jos, sa intelegeti cum va puteti redresa economic datorita lor:
-am redus substantial cheltuielile legate de personalul de la departamentul contabilitate. In prezent colaboram cu aceasta echipa si costurile s-au redus la jumatate. Contabilii nu mai vin la birou si nu mai suntem obligati sa le asiguram: dezinfectant, laptop si programe de contabilitate si de salarizare, caldura in zilele friguroase, energie electrica si apa curenta.
Fiecare salariat are dreptul la concediu platit, prevedere precizata clar in contractul de munca. Profesionistii de la Realcont nu au pretentie la concediu platiti, ci ofera urmatoarele gratuitati:
1. 3 luni salarizare gratuita la un contract semnat pe 24 de luni.
Este ca si cum o banca sau un asigurator ti-ar da dobanda la dobanda, la fel te ajuta Realcont sa faci economie la economie. Serviciile de contabilitate oferite de firma respectiva sunt din start la jumatate de pret si ca bonus, cel care semneaza un contract pe 2 ani, primeste 3 luni gratuitate la calcularea salariiilor, tiparirea fluturasului de salariu si calcularea impozitelor pe salarii.
2. 1 luna servicii contabile gratuite la un contract ce depaseste suma de 450 de euro fara TVA sau la un contract de prestari servicii pe un an.
3. Clientul care face un contract nou cu Realcont va fi stimulat, primind contabilitate la jumatate de pret primele 3 luni, dupa care se revine la tariful normal.
Oricand, managerul le poate solicita acestor specialisti onesti consultanta si va fi multumit de sfaturile lor, de asemenea, echipa poate oferi si servicii de reprezentare la registrul comertului, reprezentare Administrația Finațelor Publice de sector/județ, inregistrare punct lucru, inregistrare sediu social. Dupa cum se vede, firma Realcont te scuteste de alergatura si iti ofera timpul de care ai nevoie, sa te ocupi de afacerea ta.
Poate ca detii si tu un restaurant care avea salile de lux pline in trecut si acum te multumesti sa livrezi mancare la domiciliu si esti foarte trist ca afacerea nu mai merge la fel de bine.
Cere sfatul acestor specialisti care au contribuit decisiv la redresarea numeroaselor firme in aceasta perioada dificila!
Stiu restaurante care la sfatul lor au distribuit oferte de livrare mancare la marile companii si firme si au sfarsit prin a obtine contracte profitabile cu patronii.
La inceput salariatii au comandat individual, apoi patronul a comandat mancare pentru toti angajatii.
Exista planul B in orice situatie la fel cum s-a gasit o solutie si pentru invatamant.
Tu, cel aflat in situatia deplorabila, nu il vezi, dar este suficient sa le ceri ajutorul si sa pui in practica ideile lor.
Iata ce cuvinte de multumire pentru Realcont a avut patronul unul hotel care era in pragul falimentului: „Specialistii de la Realcont au spiritul afacerilor in sange. Sunt oameni ai cifrelor, cu simtul raspunderii, iar contabilitatea lor este de nota 10. Ma aflam in impas financiar si am mers pe mana lor. Acum m-am redresat si ma bucur iar de succes. In cei 10 ani de colaborare cu acesti contabili nu am platit o penalizare si nu au facut o greseala in evidentele contabile si in consultanta pe care mi-au oferit-o.”
Realcont suna magic in aceste vremuri grele, prin calitatea muncii pe care o presteaza, prin grija fata de clienti si fata de banii lor, prin interventiile providentiale care te scapa de faliment.
Accesul la pagina de internet a firmei este la fel de simplu ca accesul la serviciile lor.
Aveti incredere in acesti contabili cu experienta, care isi cunosc meseria, dar si legile si care fac totul la superlativ!
Firma la care lucrez colaboreaza de mult timp cu Realcont si a avut numai de castigat, de aceea va recomand sa solicitati un pachet complex de servicii oferite de specialistii care isi desfasoara activitatea aici!

>