Breaking news

Finala Cupei României la Rugby, în direct la TVR

loading...

Televiziunea Română transmite pe 4 octombrie, în direct şi în exclusivitate Finala Cupei României la Rugby.

Rugby-RomaniaDuminică, 4 octombrie, de la ora 18.30, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Iaşi

Finala Cupei României la Rugby disputată de două echipe cu un palmares remarcabil:

Timişoara Saracens RCM UVT şi CSA Steaua Bucureşti.

Finalistele celei de-a 70-a ediţii a competiţiei s-au calificat după ce câstigat în faţa CSM Bucureşti, respectiv Ştiinta Baia Mare.

Lupta de pe stadionul Emil Alexandrescu” de pe dealul Copoului se anunţă a fi una dramatică deoarece ambele echipe sunt considerate, în acest moment, cele mai importante în sportul cu balonul oval din ţara noastră. Dacă Timişoara Saracens RCM UVT doreşte să reediteze succesul din septembrie când a câştigat Cupa Regelui (în transmisiune directă tot la TVR 2 şi TVR HD), echipa CSA Steaua Bucureşti  deţine recordul de trofee ale acestei competiţii, cu 14 cupe (ultima fiind din 2013) şi doreşte, în mod firesc, să câştige acum cea de-a 15-a cupă.

Cele două echipe sunt din nou faţă în faţă într-o finală de Cupa României după nu mai puţin de 37 de ani şi vor juca cu trofeul pe masă, într-o partidă comentată de Alex Roman şi Dragoş Bocanaciu.

Despre această finală, antrenorul principal al Stelei, George Sava, a declarat: „Va fi un meci greu, disputat. Ei sunt favoriți, dar noi vom încerca sã ne jucãm șansa. Cred cã relevantã va fi și forma sportivã în care se prezintã fiecare echipã. Noi ne bazãm pe dorința jucãtorilor de a obține un rezultat pozitiv, un rezultat de confirmare a valorii”, a mai adãugat tehnicianul stelist.

loading...