Breaking news

Filmul 007: Coordonata Skyfall, revine pe primul loc în box office-ul nord-american

Skyfall, cel mai recent film din seria “James Bond” a revenit, weekend-ul trecut, pe prima poziţie în box office-ul nord-american.

Agentul englez 007 a detronat filmul “Twilight”, potrivit primelor estimări publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

Filmul “007: Coordonata Skyfall”, al 23-lea lungmetraj din seria “James Bond”, a obţinut încasări de 11 milioane de dolari de vineri până duminică, pentru cel de-al cincilea weekend de proiecţii.

Filmul “Cinci eroi de legendă/ Rise of the Guardians”, noua animaţie lansată de studiourile DreamWorks, care prezintă câteva versiuni originale despre unele dintre miturile copilăriei, s-a situat pe locul al doilea, cu încasări de 10,5 milioane de dolari.

În timp ce ultimul film din seria “Twilight”, intitulat “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, regizat de Bill Condon, a căzut pe locul trie, după trei weekend-uri petrecute consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american.

“Lincoln”, cel mai recent film regizat de Steven Spielberg, în care rolul principal este interpretat excelent de britanicul Daniel Day-Lewis, s-a plasat pe locul al patrulea, cu încasări de 9,11 de milioane de dolari.

Lungmetrajul “Viaţa lui Pi/ Life of Pi”, turnat în 3D, prezintă povestea unui tânăr naufragiat indian, Pi, care încearcă să supravieţuiască pe o plută, în compania unui tigru bengalez. Această peliculă, regizată de talentatul Ang Lee, s-a menţinut pe locul al cincilea şi a obţinut încasări de 8,3 milioane de dolari.

În România, filmul “007: Coordonata Skyfall”, a căzut pe locul 5, după ce la începutul lunii noiembrie  a fost pe primul loc.

 

>