Breaking news

FILM DOCUMENTAR. The Secret – Secretul: Legea atracției

loading...

The Secret – Secretul: Legea atracției este un film documentar care are la bază cartea autoarei Rhonda Byrne, lansată în 2006.

the-secret-secretul-legea-atractieiÎn documentar se vorbește despre forța uriașa a gândului. Persoanele intervievate explică faptul că fiecare gând reprezintă o vibrație care atrage înspre sine undele identice din Univers. Dacă un gând este suficient de intens și este repetat de multe ori, vibrația devine atat de puternică încât se transformă în realitate. Astfel, fiecare lucru pe care te concentrezi îl creezi în realitatea ta, fie că faci asta din iubire sau din frică.

În documentarul The Secret – Secretul: Legea atracției se arată că toți marii oameni de succes ai istoriei au fost conștienți de forța gândului. Și-au dorit, au crezut în ei și în dorința lor – ca și cum visul li s-ar fi îndeplinit deja – și au avut entuziasm.

A dori ceva este primul pas, însă nu este suficient, arată cei intervievați. Gândirea pozitivă este terenul pe care crește dorința sădită. Degeaba vrei să scapi de datorii, dacă tu alegi permanent să te gândești la ele, plangându-te că nu ai niciodată bani. În locul acestei atitudini, alege să te vizualizezi primind bani mulți în schimbul muncii tale oneste. Imaginează-ți că ai un venit lunar atât de mare, încât îți permiți să le dăruiești și altora din preaplinul muncii tale. Abundența, spun gazdele noastre, este accesibilă oricărui om care dorește și crede, cu entuziasm, că pășește deja pe această cale.

Așa cum o creație muzicală, construită din iubire, ajunge la fiecare om, tot așa abundența dobândită cu onestitate este accesibilă oricui.

Fiecare are libertatea de a alege ce gândește și ce crează cu gândurile sale. Fiecare dintre noi are liberul arbitru când vine vorba de gândurile noastre conștiente. Odată ce am ales un anumit mod de a vedea lucrurile și de a gândi despre viață, acele gânduri ajung imediat în subconstient, care le preia și le intensifică. În final, nu mai rămâne decât ca legea atracției să-și facă efectul și vibrațiile să devină într-atât de dense încât din vis se transformă în realitate. Noi alegem dacă vrem să fim fericiți sau triști. Cu cât gândurile noastre se îndreaptă tot mai mult spre o cale anume, cu atât vom vedea rezultate în viața reală.

Marius Lumen

loading...