Breaking news

Filipinezul Giulius Guttierez care a făcut furori la Chefi la cuțite, a ajuns pe scena X Factor!

loading...

Venit de zece ani tocmai din Filipine, Giulius Guttierez a reușit să învețe câte ceva din limba română, destul cât să se înțeleagă cu jurații X Factor.

Giulius GuttierezLa vârsta de 34 de ani, Giulius Guttierez este deja un chef apreciat pentru mâncărurile sale, dar și pentru show-urile culinare pe care le pune în scenă pentru clienții săi. ”Iulică din Filipine”, cum se prezintă el pe ”numele românesc”, și-a încercat norocul luna trecută la ”Chefi la cuțite” cu un preparat tradițional filipinez, cu creveți și legume. ”Ai slăbit, man, înainte erai butoi! Sunt emoșionat”, a spus Julius Ponce în fața chefilor care au fost extrem de impresionați de rezultat, așa că Giulius a trecut în etapa următoare.

În acest timp, în loc să se pregătească pentru etapa următoare, Giulius și-a ridicat el însuși ștacheta și și-a stabilit un nou țel: acela de a obține și voturile juraților ”X Factor”.

Îmi doresc foarte mult să cânt, dar nu am mai fost niciodată pe o scenă. Îmi doresc să simt acele emoții, să trăiesc tensiunea”, a mărturisit ”Iulică din Filipine”.

Iar dacă filipinezul a recunoscut că obișnuiește să cânte de câte ori gătește, se pare că obiceiul ar avea o legătură chiar și cu meseria sa. ”Competiția e foarte strânsă. Bontea să știi că zice bine, și Florin Dumitrescu, ce să mai zic de Scărlătescu!”, l-a avertizat Horia Brenciu.

Cum s-a descurcat Giulius Guttierez și ce părere au avut Delia, Carla’s Dreams, Ștefan Bănică jr și Horia Brenciu despre prestația chef-ului, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

Giulius la Chefi (3)

loading...