Breaking news

Filip Cezar luptă cu coronavirusul. Confecţionează măşti de protecţie şi halate medicale pe care le va dona la spitale

Brandul de lux, Filip Cezar se alătură luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Atelierul de croitorie care până la începutul pandemiei confecţiona costume şi cămăşi de lux pentru bărbaţi, a decis să vină în ajutorul medicilor.

Filip Cezar a decis să confecţioneze măşti de protecţie, halate medicale, combinezoane şi cearşeafuri, pe care să le doneze unităţilor medicale din toată ţara.

“Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi, am decis că mai presus de eleganță, stă siguranța tuturor românilor și pentru un moment am oprit producția de costume bespoke pentru bărbați. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă. Echipa Filip Cezar va produce și va dona măști, combinezoane, halate medicale, cearșafuri și tot ce va fi nevoie pentru spitalele și cadrele medicale din spitalele pentru boli infecțioase“, transimte Filip Cezar.

Casa de modă Filip Cezar vine şi în sprijinul jurnaliştilor care la fel ca medicii, se află în prima linie pentru a relata întregii ţări, informaţiile de ultimă oră despre coronavirus.

“Vom executa kit-uri de protecție jurnaliștilor care se expun în această perioadă, celor care transmit de pe teren și încearcă să aducă în casele românilor informații de ultimă oră, expunându-se astfel unor pericole de neimaginat”, precizează Filip Cezar.

Prin acest gest, Casa de modă dă dovadă de unitate şi solidaritate, renunţând la activitatea principală care-i aducea profit din confecţionarea şi vânzarea costumelor bărbăteşti, realizate pe comandă în atelierele din Capitală.

>