Breaking news

Filiala din Buzău a partidului lui Diaconescu s-a autodesființat

Scandal în cadrul partidului lui Dan Diaconescu. Nici nu s-au înființat bine pe scena politică că deja o filială județeană s-a autodesființat.

Scandalul a pornit de la faptul că cei de la centru le-au solicitat celor din teritoriu să facă rost de bani pentru campania electorală. Supărați nevoie mare, cei la Buzău au decis să artdă steagurile și însemnele Partidului Poporului și în consecinsă să dizolve filiala.

Potrivit spuselor liderilor PPDD de la Buzău, în urmă cu două săptămâni, au participat la o şedinţă la Buşteni şi le-a fost comunicat că trebuie să strângă foarte mulţi bani pentru campania electorală.

La întânlirea de la Buzău, Dan Diaconescu le-ar fi spus membrilor că “dacă un partid normal dă o sacoşă în campanie, noi trebuie să dăm două sacoşe“.

Pentru că nu subscriu la astfel de practici de campanie electorială, liderii de la Buzău au decis să părăsească Partidul Poporului.

A avut dreptate Vadim Tudor când a spus că este un partid creat la comandă“, a spus un membru al PP-DD Buzău.

Președintele filialei PPDD Buzău, a spus că ei sunt oameni săraci și că nu au de unde să facă rost de bani pentru a da mită electorală.

>