Breaking news

Fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore poartă rochiile româncei Lorena Sârbu

loading...

Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore și-a făcut apariția la The LA Gay & Lesbian Center, eveniment care a avut loc de curând în Beverly Hills, îmbrăcată într-o rochie creată de românca Lorena Sârbu.

Rumer Willis - lorena sarbuDupă ce săptămâna trecută, Jennifer Lopez şi-a făcut apariţia într-o creaţie semnată Lorena Sârbu la audiţiile pentru American Idol, iată că a venit rândul lui Rumer Willis să poarte pe covorul roșu o ţinută aparţinând aceluiaşi designer.

Rochia aleasă de Rumer este din tul negru, cu detalii aurii şi franjuri, şi face parte din  colecţia Resort 2014 a designerului Lorena Sârbu.

La gala Globurilor de Aur din acest an, trei vedete au purtat rochii semnate de ea. Prezentatoarea tv Giuliana Rancic, dar şi actriţele Kristen Connolly şi Shaun Robinson au strălucit pe covorul roşu în ţinutele Lorenei Sârbu.

Lorena Sârbu este un celebru designer român face senzaţie la Hollywood!

Vedetele îi poartă creaţiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Lorena este o timişoreancă ce locuieşte de câţiva ani buni în Beverly Hills, iar creaţiile sale vestimentare sunt din ce în ce mai căutate în America. De la rochii pentru păpuşile ei preferate a ajuns să creeze vestimentaţie pentru celebrităţile de la Hollywood.

Diva Eva Longoria, cunoscută din “Neveste Disperate”, sau Blake Lively din “Gossip Girl” sunt numai câteva din vedetele care i-au purtat creaţiile. La decernarea premiilor “Globul de Aur” din acest an, Kelly MacDonald, actriţa din “No Country for Old Men”, a purtat o creaţie a timişorencei care a făcut senzaţie în rândul criticilor de modă americani.

Lorena Sârbu s-a născut şi a crescut la Timişoara. Pasiunea pentru modă a dobândit-o de mică, când îi strica rochiile mamei sale, pentru a crea rochiţe pentru păpuşile ei. Absolventă a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara, Lorena a studiat psihologia, însă la sfârşitul anilor ’90 a plecat în America, să studieze designul vestimentar la “International Academy of Design&Technology” din Chicago.

A intrat în industria modei deschizându-şi un magazin de modă, iar ulterior a început să creeze şi să-şi promoveze propria linie. În anul 2010, şi-a deschis propriul showroom la New York, având în acelaşi timp o prezenţă la Los Angeles, iar rochiile sale au ajuns să fie căutate de vedete şi personalităţi din lumea mondenă.

loading...