Breaking news

Fiica lui Bercea: Mircea Băsescu ne-a spus că Băsescu că intervine la Livia Stanciu

loading...

Isaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a spus, miercuri seară la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, că Mircea Băsescu i-a promis că șeful statului, Traian Băsescu, urma să intervină chiar la Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru eliberarea tatălui ei.

livia stanciu - basescu - isaura anghelFratele Președintelui României i-a spus lui Florin Anghel, că Băsescu va interveni la Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți, pentru a-l scoate din închisoare pe Bercea Mondial. Dezvăluirea a fost făcută de Isaura Anghel, fiica interlopului.

“Ne-a vorbit şi de judecător, de Livia Stanciu, şefa de la Înalta Curte, că intervine la doamna. Când s-a pronunţat numele ei (al Liviei Stanciu – n.r.) n-a fost filmat“, a spus miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, Isaura Anghel.

Întrebată cum s-ar fi intervenit la șefa ICCJ, dacă cu ajutorul președintelui Traian Băsescu, fiica lui Bercea Mondial a răspuns afirmativ, precizând că ”prin domnul Băsescu” urma să se ajungă la judecătoarea Livia Stanciu, președinta Înaltei Curți de Justiție.

În ceea ce priveşte stadiul în care se află acest caz în prezent, Isaura Anghel crede că Mircea Băsescu a minţit-o pe ea şi pe familia ei, atunci când le-ar fi spus că va interveni pentru eliberarea tatălui ei, Florin Anghel.

Au fost promisiuni că dăm banii şi se rezolvă, au fost promisiuni faţă de fratele meu. (…) Cred că ne-a minţit că intervine, ca să pună mâna pe bani, să ia banii. Şi când a luat banii, ne-a arestat pe toţi, toată familia. Şi ne-a luat toată familia în pușcărie, şi suntem și cu banii luați”, a spus miercuri, la Antena 3, Isaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, cunoscut ca şi Bercea Mondial.

Antena 3 a prezentat miercuri seară la emisiunea Sinteza Zilei înregistrări cu Mircea Băsescu și fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel. În aceste înregistrări se vede clar că fratele lui Băsescu promitea și discuta cu Florin Anghel, procedura prin care să-l scoată pe Bercea de la închisoare.

loading...