Breaking news

Fii reporter exclusivnews.ro

Ai aflat, ai văzut, ai auzit? Deții fotografii și filmulețe interesante despre diferite evenimente? Nu ezita să le trimiți pe adresa de e-mail fiireporter@exclusivnews.ro.

exclusiv1Ai o știre în exclusivitate ce crezi că merită să o afle și alții? Ai fost martorul unui eveniment important ce merită prezentat? Dorești să ne semnalezi probleme grave din societate, nedreptăți efectuate de autorități, dar nimeni nu te-a ascultat? Ai fotografiat sau filmat un lucru inedit și interesant? Trimite materialele tale în exclusivitate la adresa de e-mail: fiireporter@exclusivnews.ro, iar cele mai bune știri vor fi publicate pe site-ul de știri: www.exclusivnews.ro, iar tu poți face parte din echipa de redactori a exclusivNEWS.ro. Totul depinde numai de tine.

www.exclusivnews.ro

exclusivNEWS.ro susține și promovează valorile din toate domeniile, încurajează și sprijină românii talentați. Dacă știi un român talentat a cărui poveste de viață merită prezentată, te așteptăm să ne contactezi pe adresa de e-mail: stiri@exclusivnews.ro.