Breaking news

Fii la modă în pandemie chiar și cu hainele de anul trecut. Poartă cele mai cool combinații și atrage toate privirile

Doamnele și domnișoarele acordă o atenție deosebită modei chiar și în cele mai dificile situații. Prin urmare, pandemia nu a reprezentat și nu reprezintă un motiv de a nu mai fi cool în fiecare zi.

Dacă vrei să faci parte din această categorie de femei și nu îți dorești sub nicio formă să pară că nu acorzi suficientă atenție ținutelor tale, află din următorul articol ce ai de făcut. 

TOP 3 ținute pentru vara anului 2020 

Din cauza virusului Covid-19, nici tendințele în modă nu au mai suferit mari modificări. Așadar, ai șanse maxime să fii cool chiar și cu hainele pe care le-ai cumpărat încă de anul trecut. Tot ce trebuie să știi sunt combinațiile pe care le recomandă marii stiliști și designeri pentru această vară. Iată trei idei de ținute pe care trebuie să le încerci dacă te consideri o fashionistă convinsă: 

  • Idee de ținută casual – ia din garderobă acea pereche de blugi de anul trecut. Fiind vară, ar trebui să alegi una într-o nuanță mai deschisă. Caută și o cămașă colorată, de preferat verde sau albastră, întrucât acestea sunt culorile anului. Întreaga ținută poate fi asortată cu o încălțăminte Prego, deoarece nu doar că este de foarte bună calitate, dar stiliștii au catalogat-o ca fiind în trend. Pentru un plus de stil, ar fi bine să îți legi cămașa în talie, făcând o mică fundă; 
  • Idee de ținută sport – în 2020, ținuta sport nu mai înseamnă sub nicio formă o pereche de pantaloni de trening cu o bluză asortată, eventual, de la același brand. Prin urmare, trebuie să te adaptezi. Una dintre ideile sugerate de specialiști conține o pereche de pantaloni nu mai lungi de genunchi și un tricou care să acopere coapsele. În picioare, poți purta o pereche de încălțări sport cu talpa groasă într-o culoare care să intre în contrast cu nuanțele articolelor vestimentare. În plus, pe cap poți purta o șapcă sau o bască;
  • Idee de ținută elegantă – anul trecut, au fost la modă costumele alcătuite din pantaloni la dungă și sacou. Dacă ai aceste piese în garderobă, află că le poți purta și în această vară. Există două soluții: fie mergi pe varianta clasică, în care îți pui cămașă și pantofi sau sandale cu toc, fie ești unică și alegi un tricou cool și o pereche de încălțări cu talpă joasă. Ține minte: elegant nu înseamnă întotdeauna tocuri. Ba dimpotrivă, te poți juca și cu alte accesorii. De exemplu, poți apela la o pereche de ochelari stylish, o geantă mare sau, de ce nu, o pălărie. 

Indiferent dacă alegi una dintre ținutele de mai sus sau îți alcătuiești alta de una singură, nu uita niciodată de mască. În caz că știi că urmează să ajungi într-un spațiu închis, bag-o în geantă. Apropo, îți poți achiziționa diferite modele și culori, încât să fii asortată 100%. Astfel, cu siguranță, toată lumea te va admira. 

Sursă foto: Shutterstock.com